Treceți la conținutul principal

"Enciclopedia științei" si alte carti pentru copii isteti

 Copiii iubesc cartile ... daca-i invatam noi

Copiii vor iubi cartile, daca ii invatam acest lucru, asa ca au nevoie de carti frumoase, colorate, care sa le puna mintea la contributie, totul ca intr-o joaca usoara. E important sa le cumparati carti noi, deoarece copiiI inca nu au dorinta apriga de citit, cum avem noi, pe care nu ne intereseaza aspectul invechit al cartii, nu, copiii au nevoie sa fie atrasi de coperti frumoase, de foi curate si placut mirositoare!

Mintea noastra e, prin natura ei, curioasa, asa ca nu e greu sa le starnesti interesul copiilor!


Vedeti mai jos cateva volume interesante, extrase dintr-o colectie de carti pentru copii de toate varstele, colectie disponibila in Libraria LITERA!

Enciclopedia științei, National Geographic

De la atomi minusculi la plăci tectonice, de la spațiul cosmic la abisurile oceanului, enciclopedia științei are o vastă arie de cuprindere a cunoștințelor zilelor noastre

Date fascinante despre cutremure, electricitate, elemente și tot ce vrei să afli despre știință
• Casete despre oameni de știință și despre descoperiri fantastice
• „Încearcă și tu!“ – miniexperimente pe care le poți face tu însuți pentru a vedea știința în acțiune
• Fotografii color impresionante care prezintă totul, de la spațiul cosmic la planeta Pământ
• Subiecte de mare interes – materia, forțe și mașini, energia, electronica, universul, viața pe Pământ, corpul uman și planeta Terra.

Ești gata:
- să mergi pe firul logic al problemelor?
- să rezolvi careuri sudoku?
- să-ţi testezi calităţile de detectiv?
Atunci această carte este perfectă pentru tine!
Vei găsi în ea o mulţime de jocuri și de activităţi superinteligente, create special pentru copiii care adoră provocările.

Concepută special pentru copiii de vârstă preșcolară, cu scopul de a stimula dezvoltarea capacității lor de a învăța, această carte urmărește îndeaproape principiile educației Montessori. Activitățile propuse în paginile următoare îi vor familiariza pe cei mici cu secretele corpului uman.

Scriitori, conducători, oameni de știință , exploratori, artiști, toți eroii din această carte au ceva în comun: au devenit celebri! De aceea sunt suficiente doar câteva simboluri pentru a-i identifica: un costum de scenă , o pereche de ochelari, un personaj de desene animate, o mustață sau o pălărie.
De la Ulise la James Bond, de la Napoleon la Charlie Chaplin, de la Ramses al II-lea la J. K. Rowling, 75 de personalități din lumea întreagă, care au marcat epoca în care au trăit și domeniul lor de activitate își spun povestea în paginile care urmează! Tu le recunoști?

Dacă te uiţi cu atenţie, ar trebui să îţi dai seama de ce numerele sunt scrise astfel. Cu ce număr ar trebui înlocuit semnul de întrebare?* Răspuns = 4
Dacă îţi place să rezolvi exerciţii, iată cartea potrivită pentru tine!
Exerciţiile sunt la fel de bune pentru minte cum sunt pentru trup!
Problemele din această carte au fost create de Mensa pentru a-ţi testa logica, dar şi pentru a te distra!
Exerciţii create de Carolyn Skitt, Harold Gale şi Robert Allen

Pornește într-o vânătoare de comori LEGO
• Fă trucuri magice LEGO
• Creează-ți propriul film LEGO
• Provoacă-ți prietenii să construiască cel mai înalt turn LEGO
Fii inspirat în fiecare zi a anului cu 365 de construcții LEGO® !
CE CONSTRUCȚIE AI DE GÂND SĂ FACI AZI?
CUMPARA AICI Lego. 365 de construcții Lego!

VEZI INTREAGA COLECTIE DE CARTI PENTRU COPII DIN LIBRARIA LITERA!

Pentru a fi la curent cu promotiile librariilor in care sunt afiliat, va invit sa urmariti si pagina de facebook 100decarti.

litera.ro%20

Comentarii

Cele mai citite

Fotografiile vechi descoperite într-un album mostenit ....

 Carti pe care le recomand - noutati Gara Malma de ALEX SCHULMAN Povestea urmărește trei călătorii aparent fără legătură între ele, toate îndreptându-se spre aceeași destinație: Malma. Printre protagoniști se numără un tată divorțat și fiica lui, un cuplu în pragul despărțirii și o femeie bântuită de o enigmă din trecut. Pe măsură ce peisajul Suediei se perindă prin ferestrele trenului, amintiri și imagini ingropate în memoria unei familii impovărate de secrete inundă prezentul. Fotografiile vechi descoperite într-un album mostenit devin punctul de convergență al acestor destine încrucișate. - VEZI OFERTA! Intoarcerea acasa de SLAVOMIR RAWICZ Povestea adevarata a unui drum anevoios spre libertate Poveste impresionantă a evadării și supraviețuirii în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Cartea te poartă prin aventurile sale, de la închisoare până în sălbăticie, într-o călătorie plină de suspans și perseverență. Slavomir Rawicz, ofițer de cavalerie polonez, este forțat să treacă pr

6 carti pentru antrenarea "micilor celule cenusii"

Ne nastem inteligenti sau ne dezvoltam inteligenti? Zilele trecute am avut de a face cu testarea psihologica anuala la locul de munca. Nu cred ca era cazul sa ne-o faca tocmai acuma, in perioada stresanta cu pandemia asta care ne sperie pe toti, dar cine sta sa analizeze ce e bine si ce nu, cine sta sa faca o analiza rationala a lucrurilor? Se actioneaza mecanic, si testele sunt o ciudatenie, uneori mai complicate, alteori mai simple, dar de cele mai multe ori enervante - punctulete, semne, labirinturi, intrebari de genul "ce parere ai despre sefii tai?", "ce parere ai despre colegi?", "cum sunt conditiile la locul de munca", "daca ti-a venit vreodata sa omori pe cineva" - si nu sunt anonime, asa ca vezi ce raspunzi! De data asta au fost mai putine teste. Insa dupa ce am venit acasa, gandul la testele psihologice m-a trimis la cautari pe google, si asa am ajuns la cartile de mai jos, pe site-ul librariei online Litera. Subiectul inteligentei, al

Pachete de carti de educatie financiara - ne decidem sa o ducem mai bine

 Carti de dezvoltare personala prin educatie financiara Educația financiară este o abilitate esențială pentru a putea lua decizii în cunoștință de cauză în ceea ce privește banii noștri. Cărțile despre educația financiară pot fi o sursă excelentă de informații pentru a ne îmbunătăți cunoștințele și abilitățile financiare. Iată câteva motive pentru care ar trebui să c itești despre educația financiară : Pentru a-ți îmbunătăți situația financiară. Educația financiară te poate ajuta să-ți îmbunătățești situația financiară pe termen scurt și lung. Cărțile despre educația financiară te pot învăța cum să economisești bani, să-ți plătești datoriile și să-ți construiești averea. Pentru a înțelege mai bine cum funcționează banii. Cărțile despre educația financiară pot oferi o privire de ansamblu asupra conceptelor financiare de bază, cum ar fi bugetarea, economisirea, investițiile și creditul. Acestea te pot ajuta să înțelegi mai bine modul în care banii tăi lucrează pentru tine și cum poți s