Treceți la conținutul principal

11 Carti pentru sanatatea fizica si mintala

 Cum CEEA CE gândim poate schimba felul ÎN CARE gândim

Mereu e loc de mai bine pentru tine. Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, Cartepedia ne aduce un mic ajutor în biliotecă. Are un aer nonficțional și grijă de sănătatea ta fizică și mentală. Citește sănătos. Ține doctorul departe!

Campanie se va desfășura în perioada 07.04-17.04.

Autori dr. Vincent M. Fortanasce, Hayden Sears, William Sears
Faimosul doctor de familie William Sears și renumitul neurolog Vincent M. Fortanasce vă prezintă un ghid accesibil persoanelor de orice vârstă, deosebit de util în menținerea sănătății optime a creierului. Autorii oferă diferite instru­mente de tratare a depresiei, a anxietății și a ADHD-ului, inclusiv de prevenire a bolii Alzheimer și a demenței.
Creierul este un organ complex, responsabil pentru gândurile, sentimen­tele, speranțele și visurile noastre. Dar este vulnerabil la o serie de provo­cări mintale și emoționale cu impact negativ asupra calității vieții, care pot duce la anumite dezechilibre. Vestea bună este că readucerea creierului la un echilibru optim se face mai ușor decât credeți, cu sau fără medicamente.
Autorii explică:
• Cum CEEA CE gândim poate schimba felul ÎN CARE gândim.
• Rolul neuroinflamației și modul în care nutriția și activitatea noastră o pot inversa.
• Care medicamente îmbunătățesc sau diminuează capacitatea creierului de a se vindeca singur.
• Cum vă puteți îmbunătăți memoria și învățarea și cum puteți preveni afecțiunile comune ale creierului.
• Cum să adaptați instrumentele descrise la nevoile creierului dumneavoastră.
Această carte vă va fi un bun ghid în recuperarea personală, fie că vă con­fruntați cu o simplă epuizare psihică, fie că vă luptați cu o boală diagnosti­cată. Va contribui, într-un mod sigur și eficient, la îmbunătățirea echilibrului mintal și emoțional, la o viață mai fericită și mai sănătoasă!

Când vine vorba de remisiunea spontană, scepticismul se manifestă din plin. Doctorii sunt învățați că însănătoșirile „miraculoase" sunt doar niște întâmplări norocoase și, prin urmare, nu studiază aceste cazuri și nici nu le iau în considerare atunci când își tratează pacienții.
Iată însă că dr. Jeffrey Rediger, un psihiatru renumit de la Harvard, a studiat vreme de 15 ani mii de cazuri de vindecare spontană din toată lumea, făcând pionierat în folosirea instrumentelor științifice pentru investigarea însănătoșirilor în urma unor boli incurabile. El a pornit de la ideea că, dacă vrem să înțelegem legătura dintre sănătatea noastră fizică și cea mintală, trebuie să avem în vedere excepțiile, nu regulile.
Observând elementele comune ale pacienților care au învins sorții potrivnici, dr. Rediger dezvăluie puterea imensă a sistemului imunitar uman și descifrează secretele legăturii dintre minte și corp. În Vindecat, el explică rolul vital pe care îl joacă nutriția în întărirea imunității și lupta cu bolile, arătând totodată cum stresul și traumele ne afectează sănătatea fizică.

Aveți în mână cel mai simplu program pentru îndeplinirea nevoilor personale în așa fel încât să regăsiți echilibrul dintre propriul organism și natură, să întăriți legătura dintre minte și corp și să folosiți puterea de vindecare cuantică pentru a transcende granițele convenționale ale bolii și îmbătrânirii. Pe scurt, pentru a dobândi o sănătate perfectă.

Care plante sunt ideale pentru combaterea unei infecții a urechii? Ce remediu floral te poate ajuta să faci față stresului? Ce tratamente sunt recomandate pentru indigestie?

Dacă ești interesat de folosirea unor remedii naturale, lipsite de efecte secundare, pentru afecțiunile obișnuite, Ghidul vindecărilor îți va oferi răspunsurile de care ai nevoie. Vei învăța cum să tratezi natural, printre altele:
* stresul și anxietatea;
* durerile de cap;
* alergiile;
* diabetul și obezitatea;
* pierderea părului;
* răceala și gripa.

De asemenea, Ghidul vindecărilor oferă alternative naturale la cafeină și somnifere, laxative și antiacide, și recomandă remedii pentru întărirea minții și a corpului, calmarea nervilor și sporirea rezistenței la infecții și boli. În plus, afli informații esențiale despre opt terapii alternative: medicină chinezească tradițională, Ayurveda, remedii tradiționale, fitoterapie, homeopatie, vitamine și minerale, aromaterapie și remedii florale.

Aceste remedii - multe dintre ele putând fi găsite în cămara ta - sunt medicamentele viitorului. Un ghid de referință care te va ajuta să ai o viață mai lungă și mai sănătoasă.

de Michael Spira
Știi cum să ai grijă de sănătatea ta?

O sănătate de fier este esențială pentru a avea o viață lungă și fericită. Vestea bună este că poți crește șansele de a rămâne sănătos mai mult timp, urmând câțiva pași simpli.

Bazându-se pe decenii întregi de practică medicală în care a consiliat mii de pacienți la clinica sa din centrul Londrei, dr. Michael Spira reunește în acest minighid de sănătate zeci de sfaturi ușor de urmat.


Autor Hiromi Shinya
Renumitul gastroenterolog Hiromi Shinya ne îndeamnă în această carte să ne întărim imunitatea înnăscută, arătând cum se protejează și se curăță celulele și cum să facem ca trilioanele de bacterii care trăiesc în noi să lucreze în beneficiul nostru. Într-o manieră clară, autorul explică funcționarea enzimelor de întinerire în interiorul celulelor și prezintă câteva tehnici simple cu ajutorul cărora putem spori această putere revitalizantă, printre care:

* Postul mic Shinya;
* Masajul intestinal pentru o curățare naturală;
* Miracolul consumului de apă „bună“;
* Alimentație bazată pe puterea plantelor.
Toate acestea fac parte din Biozima Shinya, un stil de viață complet, prin adoptarea căruia putem:
* Să avem o sănătate de fier;
* Să atingem și să ne menținem greutatea corporală normală;
* Să scăpăm de depresie, tensiune nervoasă sau hiperactivitate;
* Să învingem alergiile;
* Să facem schimbări mici și ușoare pentru o viață sănătoasă.



de Stephen Harrod Buhner
Virusurile sunt inteligente, suferind mutații și devenind rezistente la medicamentele antivirale de sinteză. Crize globale, precum cele declanșate de SARS sau de febra dengue, s-au răspândit mai repede decât am putut crea medicamente care să le combată, iar în fiecare anotimp apar noi tulpini de gripă care pun la încercare eficacitatea vaccinurilor.
Întăriți-vă imunitatea și protejați-vă cu tratamente din plante cu spectru larg.
Stephen Harrod Buhner face profilul plantelor care s-au dovedit cele mai eficiente în lupta împotriva infecțiilor virale și furnizează instrucțiuni detaliate pentru prepararea și utilizarea formulelor pentru combaterea celor mai întâlnite tipuri de infecții și pentru întărirea imunității, în mod sigur și natural.

Ea este „femeia care iubește prea mult“, el este „bărbatul care se teme să iubească“. El suferă de „sindromul funiei de gât“, ea — de „sindromul lasoului“. Fără să-și dea seama, fiecare aduce în intimitatea cuplului carențele relației sale din copilărie cu părintele de sex opus. Neînțelegerile și conflictele lor își au de obicei originea în trauma fetiței neglijate de tată și în neajutorarea băiatului supraprotejat de mamă.
Şi totuși, iubirile noastre pot fi fericite, susține Guy Corneau, autorul bestseller-ului internațional Există iubiri fericite? Psihologia relației de cuplu. Comandă acum cartea online și află dacă există soluții pentru formarea unui cuplu viabil - soluții îndrăznețe, la îndemâna noastră, deși greu de descoperit pe cont propriu.

de Laurence Levasseur

Te-ai obișnuit cumva să ignori sau să tolerezi stresul, în speranța că lucrurile vor reveni la un moment dat la normal, însă presiunile care te încearcă nu dispar de la sine, ci dimpotrivă, devin parte integrantă din viața obișnuită. De aceea, ideal este să știi să îl gestionezi cât mai bine.
Setul de exerciții propus de Laurence Levasseur îți oferă prilejul să înveți să te cunoști și să controlezi factorii stresori. După o serie de aplicații cu rol de autodiagnostic, care te vor ajuta să îi identifici explicit, vei reuși să stabilești ce anume îți declanșează starea de stres, să-ți îmbunătățești capacitatea de a lua decizii și să fii mai asertiv.
În fiecare dintre capitole vei găsi diferite exerciții de relaxare și tehnici mentale de vizualizare – un arsenal puternic, menit să te însoțească pe calea conceperii unui adevărat plan de acțiune, pentru a dobândi cât mai multă încredere în tine.

de DR. SARAH BREWER
Un nou bestseller scris de Dr Sarah Brewer, după Trăiește mai mult și arată mai tânăr. Nutriția reprezintă prima linie de apărare împotrivă bolilor-iar o dietă corectă și echilibrată poate preveni și combate foarte multe boli. Dr. Sarah Brewer ne sfătuiește ce să mâncăm pentru a combate cincizeci de afecțiuni des întâlnite folosind numai principiile medicinei nutriționale. De la tensiune ridicată la eczemă, de la artrită la depresie, aflați ce ar fi bine să mâncați-și ce ar trebui să evitați să mâncați-că să puteți rezistă în față acestor afecțiuni.
Cartea conține rețete delicioase pe care le puteți încerca, dar se bazează și pe consumul de superalimente care va oferă beneficii generale pentru sănătate-citind-o veți află ce și cum să mâncați că să rămâneți sănătoși și fericiți odată cu înaintarea în vârstă.
Sfaturi simple, beneficii maxime-superalimente pentru supersanatate: asta e esența cărții!

de Joanna Farrow
O modalitate excelentă de asimilare a principiilor nutritive esenţiale din legume într−un mod extrem de gustos şi de plăcut, sucurile din legume sunt foarte uşor de făcut, sărace în zaharuri, iar majoritatea conţin doar jumătate din caloriile pe care le conţin sucurile din fructe.
În plus, sucurile din legume au un efect energizant, ne purifică, ne ajută să ne detoxifiem, întărindu−ne imunitatea şi ajutând la dinamizarea unui tract digestiv prea lent. 
Introdu−le în dieta ta şi curând vei vedea beneficiile. Vei arăta mai bine, te vei simţi mai bine şi mai plin de vitalitate întreaga zi!

VEZI ALTE CARTI DE SANATATE FIZICA SI MINTALA pe CARTEPEDIA!

Va invit sa urmariti si pagina de facebook 100decarti.

Comentarii

Cele mai citite

7 carti pe care nu le poti lasa din mana

 7 volume cu suspans Bine v-am regasit in noul an, care, cu totii speram, sa fie un an plin de vitalitate si nou cu adevarat, bun pentru toti. Cred ca in toata perioada asta urata care a constituit majoritatea anului 2020, multi dintre noi, ca sa mai uitam de toate grijile care ne bantuiau mintea, am citit, Eu asa am facut, ca sa scap de vartejul de ganduri din cap, citeam, citesc - asta imi aduce alt fel de concentrare. Sper sa reusiti si voi sa va bucurati mintea, cu multe si diverse carti. Am ales din bogata librarie TREI , (unde sunt afiliat), cateva volume palpitante, captivante, numai bune sa ne scoata din prezentul nostru si sa ne mai relaxeze. Toate aceste volume promit sa ne tina in priza, sa ne captiveze, asa ca, iata-le: Soțiile de Tarryn Fisher Bestseller New York Times, USA Today, Globeand Mail, Toronto Star „Un adevărat thriller psihologic… cu un final șocant." – Suspense Magazine Un roman care te ține cu sufletul la gură, alert și plin de suspans. Un thriller pe car

Tanara cersetoare, Abandon, Fiicele razboiului, Caminul fetelor orfane, Copilul din Toscana - 5 propuneri de carti in acest week-end

"Memoria ne consolează și inevitabil ne dezamăgește" Am gasit in libraria Litera 5 volume pe care m-am gandit sa le extrag pentru noi, pentru ca mi se par interesante. Stiti ce cred ca este fantastic? Faptul ca, de cand oamenii au invatat sa scrie, au o fantezie nemaipomenita, inepuizabila, si inventeaza mereu noi povesti deosebite, diferite, pe care le transpun in cartile care ajung sa ne placa atat de mult! Eu spun mereu ca fantezia si imaginatia oamenilor este pus si simplu inepuizabila! Revenind pe Pamant, trebiuie sa va spun ca urmeaza o promotie foarte atragatoare: in săptămâna 11-17 iulie , Litera.ro desfasoara campania "Xmas in july" , în cadrul căreia vor avea REDUCERI DE PÂNĂ LA -70% la mii de bestselleruri. Transportul este gratuit la comenzi peste 149 lei.  Iaca cele 5 titluri despre care va vorbeam: Tanara cersetoare de Alice Munro Născută în cartierul sărac al unui orășel canadian, Rose s-a luptat toată copilăria și adolescența cu Flo, mama ei vit

Lecturi de neuitat

Carti despre viata - despre criminali reali, despre supravietuitori ai razboiului, despre lumea in care traim  Am cateva recomandari, pe care le regasiti mai jos, sau puteti alege din o colectie superba de noutati in LIBRIS - de unde vin si recomandarile mele! Vaduva de razboi de Tara Moss          T itlul este disponibil cu precomanda. Livrarea se va face incepand cu data de 20 martie 2024.           O poveste palpitanta despre curaj si secrete, plasata in Australia postbelica.           Sydney, 1946. Neinfricata corespondenta de razboi Billie Walker este fericita sa se afle in sfarsit acasa, caci, pentru ea, zilele ametitoare de dupa incheierea conflagratiei mondiale sunt innegurate de pierderea tatalui, precum si de disparitia in Europa a sotului ei, Jack. Ca pentru a inrautati lucrurile, acum, ca razboiul s-a terminat, ziarele au decis sa renunte la reportajele ei pentru a le acorda prioritate la angajare soldatilor care se intorc de pe front. Billie insa este o supravietuitoare si