Treceți la conținutul principal

Ce poate fi mai placut, intr-o seara ploioasa, decat o carte de dragoste?

Lisa Kleypas - Diavolul cu ochi albastri - una dintre cele mai frumoase povesti de dragoste scrise vreodata!

Nu stiu cum am ajuns sa citesc romane de dragoste, poate viata stresanta ma determina sa caut o evadare, o relaxare, habar n-am. Insa, dupa carti motivationale captivante si care iti pun gandurile pe jar, dupa carti cu tenta stiintifica din care citesti unele pasaje de doua-trei ori ca sa pricepi mai bine despre ce e vorba, simt ca ma deconectez de tot cu o poveste siropoasa de iubire aprinsa! Na, nu o fi rau!
Ba mai urmaresc si articolele lui Radu F. Constantinescu  si ale Ursulei Sandner, prin urmare ma cuprind diverse stari contradictorii, ba un elan nemaipomenit, ba un sentimentalism de groaza, si, in final, ma refugiez intr-o poveste de iubire cu final foarte fericit!
Asa ca iata, azi, o zi ploioasa si tare mohorata, poate fi inviorata numai cu "Diavolul cu ochi albastri" al Lisei Kleypas!
Criticile spun ca ar fi una cele mai frumoase povesti de dragoste scrise vreodata! Exact ce caut!
Am pus pentru voi pe site-ul meu un fragment de vreo 50 de pagini - VEZI AICI! si librariile partener unde am gasit-o!
Sa stiti ca multe alte carti ale Lisei Kleypas am gasit printre rafturi, dar nu pe aceasta!
Nu inteleg de ce.
In momentul redactarii acestui articol, librariile unde am gasit volumul Lisei Kleypas - Diavolul cu ochi albastri:
- libraria Elefant - in plus, aici, zilele acestea, la comenzi peste 60 lei, primesti CADOU Prea multa fericire - Alice Munro - Premiul Nobel 2013!
- libraria Libris - in engleza - transport gratuit
- libraria Books-Express - in engleza
- libraria Book-Land - pret excelent


"M-a sărutat pe gât, mi-a gustat pielea subţire şi sensibilă, mi-a mângâiat cu buzele locul în care se zbătea pulsul. Suspinând, mi-am împletit degetele printre şuviţele lui moi şi de dese, ca mătasea în palmele mele. Cu totul diferite de părul lui, care mi-era atât de cunoscut.
M-a străbătut imediat un fior de groază.
— Dumnezeule!
Abia dacă eram în stare să vorbesc, i-am atins chipul în întuneric şi am dat peste nişte trăsături dure, necunoscute, şi de o umbră de barbă proaspăt rasă. Mă usturau colţurile ochilor, dar nu ştiam dacă îmi venea să plâng de ruşine, de furie, de teamă, de dezamăgire sau de toate la un loc.
— Nick?
O mână puternică îmi prinse încheietura, necunoscutul îmi sărută degetele, podul palmei, apoi vorbi cu o voce atât de adâncă şi de guturală încât aş fi putut să jur că-i aparţine diavolului însuşi:
— Cine-i Nick?
Străinul continuă să mă ţină în braţe pe întuneric şi începu să mă mângâie încet pe spate, încercând să mă
liniştească.
— Doamne, îmi pare rău, am spus tremurând. Am crezut că eşti iubitul meu.
El vorbi pe un ton glumeţ:
— Mi-aş dori din tot sufletul să fiu iubitul tău în clipa asta.
Mă mângâie cu blândeţe pe păr.
— Să aprind lumina?
— Nu! am spus imediat, strângându-l de mână.
El a rămas nemişcat, făcându-mi pe plac, şi m-a întrebat cu un zâmbet în glas:
— N-ai vrea să-mi spui cum te cheamă?
— În niciun caz. Fără nume.
— Bine, şefa.
M-a ajutat să cobor de pe masă, susţinându-mă ca să-mi găsesc echilibrul. Inima îmi bătea foarte repede.
— N-am mai făcut niciodată aşa ceva. Mi se pare că ar trebui să leşin sau să ţip sau…
— Aş prefera să nu faci nimic din toate astea.
— Nu vreau să se afle despre ce s-a întâmplat aici.
Mi-aş dori să nu ştiu nici eu. Aş vrea…
— Vorbeşti foarte repede când eşti emoţionată,
observă el.
— Vorbesc repede tot timpul. Şi nu sunt emoţionată, sunt şocată. Aş vrea să pot să dau timpul înapoi. Mă
simt ca o pagină de eroare de pe internet.
— O pagină 404?
— Da. Întâmplarea asta a fost un mare 404."

Pentru a fi la curent cu promotiile librariior partenere on-line, va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti ori+100deCarti

Pe site-ul meu 100decarti puteti gasi fragmente de 50-60 de pagini din carti, si librariile de unde puteti sa cumparati cartile ale caror fragmente le-am redat.

Comentarii

Cele mai citite

Pachete de carti de educatie financiara - ne decidem sa o ducem mai bine

 Carti de dezvoltare personala prin educatie financiara Educația financiară este o abilitate esențială pentru a putea lua decizii în cunoștință de cauză în ceea ce privește banii noștri. Cărțile despre educația financiară pot fi o sursă excelentă de informații pentru a ne îmbunătăți cunoștințele și abilitățile financiare. Iată câteva motive pentru care ar trebui să c itești despre educația financiară : Pentru a-ți îmbunătăți situația financiară. Educația financiară te poate ajuta să-ți îmbunătățești situația financiară pe termen scurt și lung. Cărțile despre educația financiară te pot învăța cum să economisești bani, să-ți plătești datoriile și să-ți construiești averea. Pentru a înțelege mai bine cum funcționează banii. Cărțile despre educația financiară pot oferi o privire de ansamblu asupra conceptelor financiare de bază, cum ar fi bugetarea, economisirea, investițiile și creditul. Acestea te pot ajuta să înțelegi mai bine modul în care banii tăi lucrează pentru tine și cum poți s

Nu mai spuneti ca ati imbatranit si de asta sunteti uituc!

 Creierul uman - misterul din capul nostru Iata o promotie care te ajuta sa cumperi niste carti mult mai valoroase decat pretul lor! bookzone.ro te invită la Hora Reducerilor ! Reduceri de până la 85% și transport gratuit la comenzi de peste 99 lei! Ce te așteaptă pe bookzone.ro în timpul Horei Reducerilor : - Reduceri uluitoare de până la -85% la o selecție largă de produse, indiferent de editură - Transport gratuit la comenzile de peste 99 lei, pentru a face cumpărăturile online și mai accesibile pentru clienții dvs. Am 3 recomandari, trei produse cu adevarat speciale, nu degeaba sunt si cele mai cumparate, iar daca vrei sa vezi intreaga oferta CLICK AICI! Pachet Misterele creierului uman Trei mari valori ale medicinei românești îți dezvăluie misterele creierului uman pornind de la cercetările lor de-o viață. Profesorii Dănăilă, Ciurea și Dulcan au salvat mii de vieți în decursul unor cariere încununate cu recunoaștere internațională și, bineînțeles, cu multă recunoștință, iar acu

4 carti pentru vacanta de iarna

 CARTI de relaxare in zilele Sarbatorilor de iarna Cititul este o activitate foarte benefică pentru minte și suflet, mai ales în vacanța de iarnă, când ai mai mult timp liber și poți să te relaxezi cu o carte bună.  Cititul te poate face să călătorești cu mintea în alte locuri și timpuri, să cunoști oameni noi și să trăiești aventuri fascinante.  Cititul te poate relaxa la fel de mult ca o vacanță, dacă alegi cărți care îți plac și care îți provoacă emoții pozitive.  Poți să citești și cărți despre iarna sau despre Crăciun, pentru a te bucura de atmosfera sărbătorilor. Cititul poate fi și o activitate distractivă pentru întreaga familie, dacă citești împreună cu copiii sau cu prietenii și discutați pe baza celor citite. Am ales dintre rafturile CARTURESTI patru volume lejere care te pot relaxa, fara sa fie nevoie sa te concentrezi la text: Fiica ascunsa ELENA FERRANTE - VEZI DETALII! Unora le plac roscatele - JAN WOLKERS - VEZI DETALII! Maine incepe o noua viata - VIRGINIE GRIMALDI -