sâmbătă, 17 octombrie 2015

I put a spell on you - oferta magica la carti - PROMOTIE la CELE MAI BUNE CARTI ale momentului

Oferta pentru vanatorii nemilosi de ... carti

Nu pot sa stau deoparte cand vad promotiile la carti!
Tentatia este mare si de ce sa rezisti eroic? Zau asa!
Poate singura tentatie la care nu merita sa i te opui este aceea de a profita cu tot elanul de reducerile de pret la carti!
Pe scurt ar fi momeala de mai jos, numai buna in zilele astea plangacioase:
Cartile digitale au un pret mai bun, le poti citi pe tableta, pe smartphone! Mai js descoperiti si alte edituri care vin cu reduceri de pret de minim 40%!
De exemplu, una dintre cele mai cautate carti din ultima luna -

Grey. Cincizeci de umbre ale lui Grey. Versiunea lui Christian - E.L. JAMES

- 42% Discount - pe hartie pret vechi: 59,00 lei, pret nou: 34,22 lei, iar in format digital eBOOK costa doar 25,35 lei!
ATENTIE! Oferta cu perioada limitata! - VEZI MAI MULT!

Sa nu spuna cineva ca nu sunt importante cartile de iubire! De fapt, toata lumea vorbeste despre iubire, tanjeste dupa iubire, 90% dintre piesele muzicale sunt despre iubire, iubirea, sentimentele amestecate si ura ne conduc in viata! Ratiunea prea putin! Asa ca permiteti-va sa cititi carti despre iubire, va vor incalzi sufletul mai mult decat vreti sa admiteti! Si toate exagerarile din carti nu reusesc sa depaseasca realitatea! E suficient sa vedeti stirile de la ora 5, ca sa imi dati dreptate!

Daca aveti rabdare, mai jos am insirat o intreaga colectie de oferte disponibile zilele acestea la cele mai bune carti!

Articol realizat in parteneriat cu libraria ELEFANT si 2parale!

Pentru a fi la curent cu promotiile librariior partenere on-line, va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti ori+100deCarti

Pe site-ul meu 100decarti puteti gasi fragmente de 50-60 de pagini din carti, si librariile de unde puteti sa cumparati cartile ale caror fragmente le-am redat.

Ultima carte despre care am scris este o carte de TOP 10: Elif Shafak - Bastarda Istanbulului - este un roman fascinant - populat de figuri feminine puternice si de neuitat - cititi vreo 50 de pagini si aflati din ce librarii puteti s-o achizitionati - vezi aici!

Asculta muzica din coloana sonora a filmului -->> Love Me Like You Do de Ellie Goulding pe Zonga; I put a spell on you  - Annie Lennox, asculta toate piesele de pe coloana sonora a filmului 50 shades of Grey!

Elefant.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu