marți, 27 octombrie 2015

Povesteste-mi despre Beirut de Asma Abdelkarim, Razvratirea (Eve, cartea a treia) de Anna Carey si alte noutati

Carti noi cu reducere de pret

Asteptam mereu noutatile cu mare interes.
Am selectat doua volume proaspat aparute la noi!

Povesteste-mi despre Beirut de Asma Abdelkarim

Asma Abdelkarim, absolventa a universitatilor Saint-Joseph din Beirut si Sorbona, este traducatoare si jurnalista specializata in Orientul Mijlociu.
-20% DISCOUNT!
- aparuta in octombrie 2015
Abia iesita de pe bancile liceului, Asma Abdelkarim paraseste Tunisia, unde a crescut, pentru a se intoarce in Liban, tara stramosilor ei. Este captivata de Beirut, o mica lume fascinanta si agitata, in care imigrantii sirieni se intersecteaza cu refugiatii palestinieni. Studenta, se indragosteste de un tanar francez, alaturi de care ia parte la manifestatiile din zilele zbuciumate ale Revolutiei Cedrilor. Seducatoare prin pasiune si lipsa de prejudecati, cartea ei dezvaluie realitatea complexa a Libanului, tara cu aparente libertine si mentalitati traditionaliste. Povestire, eseu si poveste de dragoste, marturia ei are si o dimensiune initiatica: in Beirut, Asma descopera cu adevarat iubirea, legandu-se de Liban si de Maxime „asa cum se leaga vita salbatica si iedera, cu toate fibrele trupului si sufletului“. Intalnirea dintre cei doi condenseaza intalnirea dintre Orient si Occident intr-un Liban care, desi sfasiat de conflicte, renaste mereu din propria cenusa.

Razvratirea (Eve, cartea a treia) de Anna Carey

-20% DISCOUNT!
- aparuta in octombrie 2015

Evocativa, romantica si uneori inspaimantatoare, Eve  este o trilogie captivanta, cu o eroina de neuitat.
In spectaculoasa incheiere a epopeii de iubire si sacrificiu scrisa de Anna Carey, Eve trebuie sa aleaga pe cine sa abandoneze, pe cine sa salveze si impotriva cui sa lupte.
Cand si-a pierdut sufletul-pereche, pe Caleb, Eve a simtit ca lumea ei a pierit. Acum, captiva in palat, mireasa sovaielnica si printesa nefericita, Eve simte ca intreaga ei viata este o minciuna.
Tot ce o determina sa continue este amintirea lui Caleb… si revolutia declansata de el. Eve planuieste sa distruga Noua America, incepand cu capitala: Orasul de Nisip. Va izbuti ea oare sa cladeasca o lume noua, libera, cand va fi chemata sa comita actul suprem de razvratire – sa-l ucida pe propriul ei tata, regele?

„O aventura fascinanta si de neuitat – si un suflu proaspat in definitia dragostei.” – (Lauren Kate)

Celelalte volume ale trilogiei Eve de Anna Carey sunt:
Eve (Eve, cartea intai)
Sacrificiul (Eve, cartea a doua)

Alte carti foarte incitante si caldute - proaspat aparute va asteapta AICI!

Articol realizat in parteneriat cu libraria HUMANITAS si 2parale!  
Pentru a fi la curent cu promotiile librariior partenere on-line, va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti ori+100deCarti

Pe site-ul meu 100decarti puteti gasi fragmente de 50-60 de pagini din carti, si librariile de unde puteti sa cumparati cartile ale caror fragmente le-am redat.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu