Treceți la conținutul principal

Lisa KLEYPAS - CARTI DE IUBIRE

Emotii, pasiune, iubire, tandrete, umor - Seria Wallflowers LISA KLEYPAS

Deoarece ultimele zile au fost extrem de triste si negative, cu furtuni de strada, nemultumiri, oameni care au murit si inca nu stim de ce (#COLECTIV), simt nevoia sa citesc doar carti care sa imi induca o stare de optimism, sa uit de atmosfera asta ciudata si agitata din jur!
Asa ca citesc Lisa Kleypas -Seria Wallflowers::
Vol. 1 - Magia iubirii (2004)
Vol. 2 - Secretul unei nopti de vara (2004)
Vol. 3 - S-a intamplat intr-o toamna (2005)
Vol. 4 - Diavolul in iarna (2006)
Vol. 5 - Scandal in primavara (2006)
Vol. 6 - Un barbat indragostit (2008)

Carti placute, pline de pasiune, te tin imobilizat pana ce termini intreaga poveste! Un scris placut, alert, usor de parcurs, mie mi se pare extrem de relaxant si de abia las cartea din mana!

Librarii unde gasiti aceste volume de dragoste scrise de Lisa Kleypas:
- libraria LIBRIS - transport gratuit indiferent de valoarea comenzii
- libraria ELEFANT
- libraria BOOKS-EXPRESS - diverse limbi
- libraria BOOK LAND

Vol. 1 - Magia iubirii (2004)
John McKenna si Aline fusesera prieteni timp de zece ani,de cand el,sarman copil din flori in varsta de opt
ani fusese adus la conac si dat in grija bunicilor.Tovarasia lor a fost acceptata pe timpul cat au fost copii,dar in ultimul timp situatia s-a schimbat.O viitoare lady care avea menirea de a face o casatorie onorabila cu cineva de rangul sau,nu mai putea petrece timpul alaturi de grajdarul familiei.Dar sentimentele de prietenie dintre cei doi s-au trasnformat treptat in iubire,cu atat mai mult cu cat Aline devenise o fata extrem de frumoasa la cei saptesprezece ani ai sai,iar McKenna nu ar fi avut cum sa ramana impasibil la farmecele ei.Desi stiau prea bine ca dragostea lor era una interzisa,asta nu ii impiedica sa profite de fiecare clipa pe care o petreceau impreuna.Pana intr-o zi cand tatal fetei,contele de Westcliff afla de aventura lor si o ameninta ca il va distruge pe grajdar daca nu intrerupe legatura cu acesta. Stiind ca daca mai exista o raza de speranta de a fi impreuna,el nu ar fi plecat,Aline il minte spunandu-i ca nu-l iubeste pentru ca este sarac si ca totul a fost doar spre amuzamentul ei.Neavand de unde sa stie ca Aline nu facea decat sa-l protejeze de rautatea contelui,McKenna paraseste conacul cu inima franta.

Dupa doisprezece ani,McKenna se intoarce la Stony Cross Park ca un prosper om de afaceri venit din America ca sa incheie o afacere cu fratele lui Aline,Marcus,actualul conte de Westcliff.Dar planul sau nemilos este sa se razbune pe femeia care i-a spulberat visele de dragoste,pricinuindu-i atata suferinta in trecut.

Vol. 2 - Secretul unei nopti de vara (2004)
In anul 1841, la Londra rula o piesa in mare voga, despre Caderea Imperiului Roman. Printre doritori se numara si Annabelle Peyton, impreuna cu fratele ei mai mic, Jeremy. Din cauza problemelor financiare cu care se confruntau de la moartea tatalui lor, au fost nevoiti ca timp de 2 saptamani sa faca economii pentru spectacol, dar din cauza solicitarilor mari, pretul biletelor se dublasera. Isi doreau atat sa mult sa mearga incat  Annabelle e dispusa sa renunte in favoarea fratelui sau, dar Simon Hunt, baiatul macelarului, acum un om foarte bogat, se ofera sa le acorde un imprumut. Jeremy o convinge cu greu pe sora lui sa accepte, mai ales ca d-nul Hunt era un om prosper si tanar, de aproape 30 de ani, dar Annabelle era stanjenita sa accepte, fusese educata sa nu ia bani cu imprumut de la oameni. Sacrificiul a meritat, sunt impresionati de spectacol, jocul de lumini ii captiveaza, dar Annabelle e constienta ca Simon Hunt nu e interesat de piesa, el are ochi doar pentru ea. Acesta profita de obscuritatea din sala de teatru si o saruta cu pasiune, Annabelle ar vrea sa protesteze, dar ceea ce simte, ii depaseste asteptarile si ii raspunde cu aceeasi ardoare.

Doi ani mai tarziu, Annabelle se afla la sfarsitul unui lung sir de sezoane, dezamagita si necasatorita. Trebuia sa se gaseasca cu un domn bogat care sa ii scoata familia din impas, dar frumusetea nu-i era de nici un folos daca nu avea si zestre. Primise numeroase oferte, insa doar ca amanta, dar ea trebuia sa ia masuri rapid, mai ales ca avea aproape 25 de ani. Si totusi, aceasta situatie i-a adus si ceva bun, a reusit sa lege o stransa prietenie cu alte tinere domnisoare care erau la fel de ghinioniste, dar din alte considerente. Evangheline Jenner avea o familie bogata din jocurile cu noroc, dar cu origini comune. Aceste aspecte, plus timiditatea si balbaiala ii facusera pe pretendenti sa o evite. Grupului se alatura inclusiv surorile Bowman, Lillian si Daisy erau venite din America pentru a gasi pretedenti nobili, dar averea fabuloasa a familiei obtinuta din vanzarea sapunului nu reusisera sa atraga doritori. Fac conversatie si fiecare isi spune ce si-ar dori de la viitorul sot. Singura care e dispusa la compromis este Annabelle, isi dorea sa fie bogat si de preferabil opusul lui Simon Hunt. Desi era un barbat atragator, bogat si acceptat in societate datorita afacerilor care le avea, era cunoscut pentru sinceritatea si corectitudinea cu care aborda problemele, intotdeauna spunea ce gandea indiferent cat de ofensatoare erau opiniile lui.

Perseverenta l-a ajutat pe Simon Hunt sa obtina tot ce si-a dorit, dar pe Annabelle Payton n-a reusit sa o impresioneze, desi facuse tot posibilul sa o cucereasca, invitatiile la dans intotdeauna ii erau refuzate. Era evident ca stia tot ce i se intampla, ii stia situatia, ii vedea hainele ponosite, carpite, dar ea isi mentinea raceala, il trata de parca nu exista, ii refuzase inclusiv oferta generoasa de a-i fi amanta.

Noile ei prietene urzesc planuri de a se ajuta reciproc, surorile Bowman ii ofera haine noi si intocmesc o lista cu posibili pretendenti pentru a rezolva situatia cat mai repede. Invitatia facuta de lordul Marcus Westcliff la Hampshire le da sperante in lupta lor, de vanatoare de barbati.

Simon Hunt muncise din greu pentru a-si depasi conditia, nu avea sange nobil, dar ambitia si agresivitatea cu care trata situatia economica il facuse sa ajunga la 33 de ani foarte bogat, detinea trei fabrici, o turnatorie si un santier naval, ceea ce ii deschidea destule usi, iar oamenii erau nevoiti sa-l accepte. Ar fi putut fi fericit, dar in adancul sufletului stia ca ii lipsea ceva. Annabelle fusese singura femeie care ii atrasese atentia si era dispus sa faca destule pentru a fi a lui. Frumusetea ei il coplesise, parul blond, ochii albastrii, ambitia cu care trata totul il facusera sa o caute mereu cu privirea. Il deranja situatia in care se afla, stia ca aceasta poate fi un avantaj pentru el, insa nu cum o faca sa-l doreasca. Auzise anumite zvonuri ca lordul Hodgeham ii platise anumiti creditori si fusese vazut in casa ei la ore tarzii din noapte, ceea ce ii facuse pe majoritatea domnilor sa spere ca in curand va fi si a lor, dar Simon profita si transmite adversarilor ca vor avea de suferit daca intervin pentru ca urmatorul pe lista ei va fi doar el.


Vol. 3 - S-a intamplat intr-o toamna (2005)
S-a întîmplat la bal… acolo unde frumoasa, îndrăzneața, Lilian Bowman a aflat că felul dezinvolt de a fi al americancelor nu era prea bine văzut. Iar cel care o dezaproba cel mai tare era snobul Marcus, Lordul Westcliff, cel mai vînat aristocrat din Londra. S-a întîmplat în grădină… cînd Marcus a luat-o în brațe, Lilian a fost copleșită de o pasiune arzătoare pentru un bărbat pe care nici măcar nu-l plăcea. S-a întîmplat într-o toamnă… Marcus știa prea bine să-și stăpînească emoțiile, era o stîncă de neclintit. Dar fiecare atingere a lui Lilian era o tortură plăcută, cu fiecare sărut își dorea mai mult. Și totuși, cum să se gîndească măcar să o ia de soție, cînd era atît de nepotrivită pentru el?
În anul 1843, la Londra, cele două surori Bowman se află într-o parfumerie. Lillian are un dar aparte, cunoaşte aromele şi vrea să cumpere ceva unic. Alege o combinaţie magică cu orhidee, fără să ştie efectele nocturne ale acesteia.
Se pare că parfumul chiar are puteri şi va descoperi ce ştie să facă atunci când ajunge la Stony Cross Park, Hampshire. Întreaga familie acceptaseră invitaţia lui lord Marcus Westcliff. Cunoscut de întreaga societate pentru atitudinea sa dificilă, arogant, nesuferit şi cu un comportament ieşit din comun, întotdeauna ireproşabil, până şi îmbrăcămintea îi era fără de cusur.


Vol. 4 - Diavolul in iarna (2006)
Evangeline Jenner cea timida este pe cale sa devina foarte bogata, odata ce va intra in posesia mostenirii. Dar mai intai trebuie sa scape din ghearele rudelor ei lipsite de scrupule. Evie il abordeaza pe vicontele Sebastian Vincent si ii face o propunere socanta: casatoria.

Sebastian are o reputatie scandaloasa: orice tanara care petrece cateva secunde in compania lui si-a pierdut pe veci reputatia. Si totusi o fata fermecatoare apare neinsotita in pragul casei lui si ii ofera mana ei. Dar, propunerea lui Evie are si o conditie: sa nu mai faca dragoste dupa noaptea nuntii... ceea ce inseamna ca Sebastian va trebui sa se straduiasca si mai mult sa o seduca... sau sa cunoasca pentru prima oara in viata lui ce inseamna dragostea adevarata.


Vol. 5 - Scandal in primavara (2006)
Dupa ce au petrecut trei sezoane la Londra, tatal lui Daisy Bowman i-a spus ca trebuie sa-si gaseasca neaparat un sot. Acum. Iar daca Daisy nu va fi in stare sa gaseasca pretendentul potrivit, se va casatori cu barbatul ales de el, nemilosul, distantul, Matthew Swift. Daisy este ingrozita. Se hotaraste sa se marite cu oricine, numai cu Matthew nu...

Dar nu a luat in calcul sarmul neasteptat a lui Matthew... sau senzualitatea arzatoare care le va scapa curind de sub control, amindurora. Iar Daisy va descoperi ca cel pe care l-a urit dintotdeauna, ar putea fi chiar barbatul visurilor ei. Dar chiar in momentul in care decide sa i se abandoneze, este descoperit un secret scandalos... un secret care i-ar putea distruge atat pe Matthew, cat si iubirea lor, irezistibila si pasionala, care depaseste cele mai salbatice fantezii ale lui Daisy.


Vol. 6 - Un barbat indragostit (2008)
La Londra era Crăciunul, iar Rafe Bowman tocmai venise din America la întîlnirea aranjată cu Natalie Blandford, fiica foarte binecrescută și foarte A Wallflower Christmasfrumoasă a lordului Blandford. Chipul ca sculptat și fizicul impunător aveau să o impresioneze cu siguranță pe domnișoara care îl aștepta și dacă nu ar fi fost obișnuințele lui americane șocante și reputația nu tocmai bună, căsătoria dintre ei ar fi fost un lucru sigur.
Înainte să înceapă să o curteze, Rafe își dă seama că trebuie să învețe regulile societății londoneze.
Nimeni nu putea însă să știe ce avea să urmeze cînd patru domnișoare își încearcă pe el talentele de pețitoare, iar însurătoarea devine mai complicată decît ar fi crezut Rafe Bowman că poate să fie, mai ales pentru el, un bărbat obișnuit să primească tot ce își dorește.
Crăciunul are totuși căile lui. El poate să schimbe un cinic într-un romantic și poate să aprindă pasiunea în inima cea mai rece.

Pentru a fi la curent cu promotiile librariior partenere on-line, va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti ori+100deCarti

Pe site-ul meu 100decarti puteti gasi fragmente de 50-60 de pagini din carti, si librariile de unde puteti sa cumparati cartile ale caror fragmente le-am redat.

Comentarii

Cele mai citite

Pachete de carti de educatie financiara - ne decidem sa o ducem mai bine

 Carti de dezvoltare personala prin educatie financiara Educația financiară este o abilitate esențială pentru a putea lua decizii în cunoștință de cauză în ceea ce privește banii noștri. Cărțile despre educația financiară pot fi o sursă excelentă de informații pentru a ne îmbunătăți cunoștințele și abilitățile financiare. Iată câteva motive pentru care ar trebui să c itești despre educația financiară : Pentru a-ți îmbunătăți situația financiară. Educația financiară te poate ajuta să-ți îmbunătățești situația financiară pe termen scurt și lung. Cărțile despre educația financiară te pot învăța cum să economisești bani, să-ți plătești datoriile și să-ți construiești averea. Pentru a înțelege mai bine cum funcționează banii. Cărțile despre educația financiară pot oferi o privire de ansamblu asupra conceptelor financiare de bază, cum ar fi bugetarea, economisirea, investițiile și creditul. Acestea te pot ajuta să înțelegi mai bine modul în care banii tăi lucrează pentru tine și cum poți s

Nu mai spuneti ca ati imbatranit si de asta sunteti uituc!

 Creierul uman - misterul din capul nostru Iata o promotie care te ajuta sa cumperi niste carti mult mai valoroase decat pretul lor! bookzone.ro te invită la Hora Reducerilor ! Reduceri de până la 85% și transport gratuit la comenzi de peste 99 lei! Ce te așteaptă pe bookzone.ro în timpul Horei Reducerilor : - Reduceri uluitoare de până la -85% la o selecție largă de produse, indiferent de editură - Transport gratuit la comenzile de peste 99 lei, pentru a face cumpărăturile online și mai accesibile pentru clienții dvs. Am 3 recomandari, trei produse cu adevarat speciale, nu degeaba sunt si cele mai cumparate, iar daca vrei sa vezi intreaga oferta CLICK AICI! Pachet Misterele creierului uman Trei mari valori ale medicinei românești îți dezvăluie misterele creierului uman pornind de la cercetările lor de-o viață. Profesorii Dănăilă, Ciurea și Dulcan au salvat mii de vieți în decursul unor cariere încununate cu recunoaștere internațională și, bineînțeles, cu multă recunoștință, iar acu

Librariile mele

 Librariile de unde va aduc eu cartile Blogul meu este unul care promoveaza cartile - prin urmare, va aduc oferte din librariile online, din 17 librarii online, unde activez ca afiliat - caut carti pe rafturile virtuale, citesc despre noutati, despre autori, ma scufund in lumea unde totul e posibil, si caut aici finalurile fericite! Am insirat mai jos librariile de unde va aduc eu cartile despre care scriu pe acest blog, si pe pagina de facebook pe care, de asemenea, mai vin cu lucruri dragute de prin librariile mele favorite,  https://www.facebook.com/100decarti 1.  elefant.ro "- este un proiect al companiei elefant online S.A . lansat în 17 iunie 2010. Proiectul a început prin a fi o librărie online oferind o experiență complexă de shopping cultural online, iar ulterior a devenit Mallul Online al Familiei Tale , în ofertă regăsindu-se produse pentru cei mici și pentru cei mari, pentru casă și pentru grădină. elefant.ro comercializează în prezent în jur de 110.000 de produse din