miercuri, 11 noiembrie 2015

"O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă" si Discount 75%! 3 cărți semnate de autori americani premiați

Povestea adevărată a unei fete obișnuite


Ioana Chicet‑Macoveiciuc este autoarea unuia dintre cele mai cunoscute şi iubite bloguri românești despre creşterea copiilor, blog care a fost şi punctul de pornire al acestei cărţi.
Blogul Ioanei a adunat în ultimii ani o comunitate de mii de cititoare entuziaste. … O să te ţin în braţe cât vrei tu şi încă o secundă continuă munca de iubire începută pe blog, spune povestea adevărată a unei fete obișnuite care a venit în Capitală să scrie ca să schimbe lumea, dar în timp a înțeles că cel mai bun fel de a schimba lumea e să crească doi copii fericiți. A învățat pas cu pas să se bucure de tot ce i se așterne în faţă, de prietenia altor mame, de familia
pentru care se luptă zi de zi, de viaţa care trece frumos, cu toate greutăţile ei. - VEZI DETALII OFERTA!

Plină de umor, dar şi de informaţii utile, cu câte o lacrimă ascunsă pe ici, pe colo printre rânduri, cartea de faţă este o scrisoare de dragoste pentru copiii noştri, ai tuturor, de ieri, de azi şi de mâine


Discount 75%! 3 cărți semnate de autori americani premiați

Comandă acum cele trei titluri semnate de mari autori americani și vei plăti doar 21 lei:

Jhumpa Lahiri, Interpret de maladii (Premiul Pulitzer pentru ficțiune)
„J.D. Salinger a scris o carte numită  Nouă povestiri  care mi s-a părut minunată. Cele nouă povestiri ale Jhumpei Lahiri nu sunt cu nimic mai prejos. Cartea ei este o capodoperă“. (Nopți și zile, blog)

Donald Barthelme, 60 de povestiri
În povestirile lui Donald Barthelme, laureat al prestigiosului National Book Award, cele mai frapante trăsături sunt bizareria și absurdul, spațiul și timpul adesea paradoxale și influența artelor vizuale, în special a colajului.

Donald Barthelme, Regele
Regele este o pseudo-alegorie a mitului Regelui Arthur şi al Cavalerilor Mesei Rotunde, puşi să trăiască în perioada celui de-al Doilea Război Mondial. Ironia lui Barthelme transpare insinuant în discrepanţele dintre lumea aşa-zis romantică a personajelor medievale şi societatea europeană din cel mai tulburat deceniu al secolului al XX-lea.

Ofertă valabilă doar în noiembrie și în limita stocului disponibil - VEZI DETALII!

Articol realizat in parteneriat cu libraria Editura Univers si 2parale!  
Pentru a fi la curent cu promotiile librariior partenere on-line, va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti ori+100deCarti

Pe site-ul meu 100decarti puteti gasi fragmente de 50-60 de pagini din carti, si librariile de unde puteti sa cumparati cartile ale caror fragmente le-am redat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu