miercuri, 11 noiembrie 2015

" Un univers inchis intr-un trecut din care nu exista iesire" - "Din toate bogatiile" de STEFANO BENNI

Carti de cinci stele cu reduceri de 45%

Din toata bogatia de carti de valoare aflata in aceasta reducere de preturi, am ales sa va vorbesc despre una, si sa va prezint un colaj cu mai multe!

"Din toate bogatiile" de STEFANO BENNI
Bestseller in Italia, romanul lui Stefano Benni scrie din nou povestea intalnirii dintre un barbat si o femeie. O scrie altfel, cu alte ritmuri, alte intrebari si alte nelinisti, intre comedie si tragedie.

Martin si Michelle. Un profesor universitar in varsta, retras intr-o casa din Alpi, si o tanara care-si cauta drumul, o vreme desprinsa de lumea dezlantuita a orasului. Un univers inchis intr-un trecut din care nu exista iesire se intalneste cu un univers deschis spre un viitor visat. Un barbat se intalneste cu o femeie si totul s-ar putea schimba. Tristete si ironie, muzica si versuri. Din toate bogatiile raman o stare, o zi, o intalnire. -->> VEZI MAI MULT!

Si din aceasta oferta, inca vreo doua carti:Articol realizat in parteneriat cu libraria NEMIRA si 2parale!  
Pentru a fi la curent cu promotiile librariior partenere on-line, va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti ori+100deCarti

Pe site-ul meu 100decarti puteti gasi fragmente de 50-60 de pagini din carti, si librariile de unde puteti sa cumparati cartile ale caror fragmente le-am redat.

Nemira

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu