joi, 26 noiembrie 2015

Carti dezvoltare personala si 31% discount la TOATE tehnologiile AIM - imbunatatirea performantelor intelectuale - in 27.11 - cel mai bun discount din an

Starea de bine porneste din interor

Daca vremurile pe care le traiesti sunt nemultumitoare, nesatisfacatoare pe plan personal sau profesional, ar fi bine sa incerci sa te redresezi citind sfaturile celor mai cunoscuti autori in acest domeniu.
Vei afla cum sa produci schimbări rapide de gândire și comportament, cum sa folosești tehnici practice care produc rezultate simplu, cum sa te lași de fumat cu puterea a minții, vei invata sa te joci creativ cu puterea imaginației! De un singur lucru ai nevoie - perseverenta!
STIINŢA DEMONSTREAZĂ: FERICIREA ESTE ALEGEREA NOASTRĂ

Chiar dacă starea noastră de bine este determinată, într-o oarecare măsură, de factori genetici şi culturali, experţii fac front comun, susţinând că nivelul nostru de fericire depinde de noi înşine. Numeroase studii din zona psihologiei pozitive au demonstrat că fericirea este, nici mai mult, nici mai puţin, o alegere pe care o putem face. Cu toţii.

”Una din cele mai mari descoperiri din timpurile noastre este aceea că fiinţa umană îşi poate schimba viaţa, schimbându-şi atitudinea faţă de ea” (William James, psiholog şi filozof considerat
părintele psihologiei americane) - descopere 9 strategii care construiesc fericirea din interior

Mie imi merge simtitor mai bine de cand am aflat cum trebuie sa gandesti pozitiv - ce inseamna, de fapt, acest cliseu, ce inseamna sa te gandesti la ce iti doresti sa ti se intample, nu sa stai panicat framantandu-te cu gandul la ce nu vrei sa ti se intample! Cred ca vorba aia cu "pune raul in fata" trebuie reconsiderata, in timp ce "ai grija ce iti doresti, ca ar putea sa ti se intample" este mult mai utila!

Eu consider ca, din tot ce citim, trebuie sa extragem ce ni se potriveste, nu este obligatoriu sa credem orbeste totul, este nevoie de oarece discernamant, iar daca a ascultati senzatiile pe care le incercati citind una si alta, va vor conduce spre ceea ce este util pentru voi. Trebuie sa ai mereu in vedere ca vrei sa iti fie bine - sa te gandesti mereu la bine!
Libraria partener pe care o propun se remarcă prin unicitatea colecțiilor de cărți în domeniul NLP Programare Neuroligvistică), terapii holistice (metode non-invazive pentru vindecarea bolilor "imposibil" de vindecat), spiritualitate și științe de frontieră. Notorietatea la nivel internațional a autorilor selectați propulsează editura VIDIA pe primul loc în topul celor mai eficiente informații pentru dezvoltare umană!

"Citeste cel puțin o oră pe zi dintr-o carte în domeniul tău. O oră pe zi înseamnă aproximativ o carte pe săptămână. O carte pe săptămână înseamnă 50 de cărți citite în următoarele 12 luni. Dacă citești o oră pe zi, o carte pe săptămână, vei deveni în 3 ani expert în domeniul ales. Vei fi în 5 ani o autoritate pe plan național, iar pe plan internațional în 7 ani. Toți liderii citesc! "
Brian Tracy

In ceea ce priveste dispozitivele produse de AIM Group - acestea reprezintă rezultatele studiilor și experimentelor desfășurate de un grup de cercetători români, în colaborare cu câțiva specialiști străini. Aceste tehnologii sunt unice în România prin faptul că produc efecte holistice (armonizarea ființei umane pe toate nivelurile sale), îmbunătățesc substanțial performanțele intelectuale, contribuie la ameliorarea și chiar vindecarea unor probleme grave de sănătate (precum cele legate de inimă, creier, aparat digestiv, cancer, etc.).

Dispozitivul MIND SYNERGY produs de AIM Group este o tehnologie folosită cu succes în întreaga lume și mai ales de către membrii MENSA (organizație internațională non-profit a oamenilor cu un IQ mult peste medie, membrii ei clasându-se printre primii 2% la testele de inteligență folosite de organizație. Bazele acestei organizaţii au fost puse în 1946 la Oxford, Anglia). Este cea mai eficientă tehnologie pentru relaxare, eliminarea stresului și îmbunătățirea performanțelor intelectuale.

AIM Group se remarcă de asemenea prin faptul că produce singurul dispozitiv cunoscut în lume care poate reface fizic țesutul nervos BIO SYNERGY.
VEZI TOATE DISPOZITIGELE AIM GROUP - DISCOUNT MARE IN 27.11.2015!


Este foarte posibil ca medicamentele să nu fie necesare întotdeauna, dar credința în vindecare e necesară mereu.
Émil Coué - Părintele terapiei prin sugestie şi autosugestie

Omul este produsul gândurilor lui; el devine ceea ce gândește.
Mahatma Gandhi - Una din cele mai fascinante personalităţi ale secolului

Articol realizat in parteneriat cu libraria VIDIA, AIM Group si 2parale!  
Pentru a fi la curent cu promotiile librariior partenere on-line, va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti ori+100deCarti

Pe site-ul meu 100decarti puteti gasi fragmente de 50-60 de pagini din carti, si librariile de unde puteti sa cumparati cartile ale caror fragmente le-am redat.Aimgroup.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu