Treceți la conținutul principal

Carti cu autograf, 20% Reducere si Transport GRATUIT

Radu Pavel Gheo, autorul lunii februarie

Descoperiti autorul lunii februarie in rafturile librariei LIBRIS - carti cu autograf, 20% Reducere si Transport GRATUIT indiferent de valoarea comenzii!Din interviul acordat de catre Radu Pavel Gheo si publicat e blogul Libris, am extras cateva fragmente:

Radu Pavel Gheo: “Tot mai bine e sa fii scriitor. In ce scrie, scriitorul e propria lui orchestra.”
RADU PAVEL GHEO: Sînt obsedat de cărţi, am fost aşa de cînd eram copil. În timp, am ajuns să strîng o
bibliotecă ce îmi depăşeşte puterile de cititor: mă tem că n-o să ajung să citesc niciodată tot ce am în casă, nici tot ce aş vrea. Nu mi-am numărat cărţile, dar, la o evaluare aproximativă, cred că am vreo cinci mii de volume. O parte stau pe rafturile care acoperă vreo patru pereţi din apartamentul – şi-aşa înghesuit – în care stau, iar o parte le-am dus la ţară, acasă la maică-mea, pentru ca Alina şi cu mine să ne mai putem mişca prin camere. Cărţi valoroase, adică ediţii bibliofile sau vechi, care să coste mult, nu prea am. La categoria asta s-ar putea încadra, poate, cărţile cu autograf – nu ştiu de ce, dar îmi plac autografele, mi se pare că personalizează un exemplar dintr-o ediţie, ca semnătura pictorului pe un tablou. Ţin mult, de exemplu, la volumele cu autograf ale Gabrielei Adameşteanu, Hertei Müller, ale lui Philip Roth, Ray Bradbury, Emil Brumaru, Costache Olăreanu, dar şi la cele cu autografele prietenilor mei, colegi de generaţie şi de scris. Însă cartea care mi-e cea mai dragă e, de vreo douăzeci şi cinci de ani, Maestrul şi Margareta, romanul lui Bulgakov. Mi se pare romanul cel mai apropiat de perfecţiune şi în Noapte bună, copii! am ascuns în text cîteva trimiteri-omagiu la romanul ăsta.
LIBRIS.RO:  Pentru cititorii care încă nu v-au descoperit, ce le puteţi spune pentru a-i determina să vă lectureze cărţile? Cum îl recomandă Radu Pavel Gheo pe Radu Pavel Gheo?

RADU PAVEL GHEO: Am scris întotdeauna cu gîndul să-mi seduc cititorii. Pentru mine scrisul e o artă a seducţiei. Nu mă văd într- un turn de fildeş sau undeva la o catedră, de unde explic sensul vieţii unor discipoli imaginari. Mă văd în mijlocul unor oameni, la un foc de tabără, încercînd să le spun poveşti care să-i ţină treji şi să le dezvăluie ceva din farmecul lumilor închipuite de mine. Şi imaginez  poveşti care să-mi placă şi mie, pentru că dacă m-aş plictisi pe mine însumi atunci cînd le scriu, ce rost mai are să-i chinui şi pe alţii cu ele?


Libris.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Crossfire: Atractia, Revelatia, Implinirea, Fascinatia, Descatusarea – seria Crossfire - Sylvia Day

Sylvia Day -  seria CrossfireO serie de carti fierbinti, am vrut sa pun un fragment cu primele 50 de pagini din primul volum - Atractia, pe site-ul meu cu fragmente din carti, dar m-am sfiit din cauza scenelor descrise cam prea direct.

Puteti cumpara online toate volumele CROSSFIRE traduse de pe Editura Litera sau din Libraria Elefant

In august 2015 a aparut si al patrulea volum al seriei, tradus in limba romana, iar in iulie 2016 a aparut si al cincilea volum al seriei.
FASCINATIA. Crossfire – Vol. 4 Intreaga serie Crossfire cuprinde urmatoarele volume:
1. Volumul 1 - Atractia
2. Volumul 2 - Revelatia
3. Volumul 3 - Implinirea
4. Volumul 4 - Fascinatia
5. Volumul 5 - One with You -tradus si publicat in iulie 2016, la Editura Litera - Descatusarea - vol. VFASCINATIA. Crossfire – Vol. 4
PATIMA… VRAJA… FASCINATIE

O RELATIE CARE ATINGE NOI CULMI SI ABISURI CU FIECARE ZI

Pachet 6 carti romantice. O selectie exceptionala despre iubire, pasiune si destine remarcabile

Carti romantice pentru o vara calda Am gasit cateva seturi/ pachete de carti romantice, usor de citit in vacanta, carti care iti dau o stare placuta, de relaxare, si pe care le poti citi in orice conditii - pe masina, pe tren, la plaja, oriunde:

Primul set ar fi:

Pachet 6 carti romantice. O selectie exceptionala despre iubire, pasiune si destine remarcabileCosta doar 20 lei!
Pachetul conţine titlurile:
- O iubire imposibilă (vol. 1)
- O iubire imposibilă (vol. 2)
- Fete rele (vol. 1)
- Fete rele (vol. 2)
- Muzica inimii
- Iubire vinovată.

Alte seturi de carti romantice, la pret excelent, intre 17 lei si 40 lei:

Din categoria "Sunt timid dar ma tratez" - carti erotice

Sunt Justin Drake. Și transform nevestele în târfe. Ce inceput agresiv! Acesta face parte din volumul erotic "Pervertirea" de S. L. Jennings.A aparut in 2016.  Un bestseller New York Times plin de senzualitate, care dă frâu liber oricăror scenarii erotice și împinge limitele plăcerii dincolo de orice imaginație. Aflați povestea seducătoare și provocatoare a unui bărbat care le învață pe femei tot ce trebuie să știe ca să-și facă partenerii fericiți în pat… și în același timp să-și împlinească fanteziile cele mai îndrăznețe. - VEZI DETALII!

Trebuie sa recunosc faptul ca pana la "50 de umbre ale lui Grey" de E.L. James nu am citit nici o carte de acest gen, nici nu stiam ca exista asa ceva. Cand m-am apucat de Grey nu ma asteptam la ce a urmat!
De fapt, chiar dispretuiam, asa, usor, cartile romantice, apoi m-am prins ca te deconecteaza, si daca esti prea obosit, nu poti citi ceva greu.
Colectia de carti erotice se imbogateste pe zi ce trece, insa unele cam scartaie, …