vineri, 26 februarie 2016

Super weekend Humanitas! Reduceri intre 20% - 90% la TOATE titlurile + Transport GRATUIT indiferent de valoarea comenzii!

Isabel Allende - Amantul japonez -20% discount si alte carti

Pana in 28 februarie, inclusiv, va invit sa profitati de oferta care va aduce carti indragite cu preturi reduse de pana la 90%


Promotia este adusa de Libris care ofera TRANSPORT GRATUIT indiferent de valoarea comenzii!
M-am oprit doar la 3 titluri din aceasta super-promotie:

Amantul japonez - Isabel Allende

Isabel Allende: 21 de cărți publicate, traduceri în peste 35 de limbi; peste 65 de milioane de exemplare vândute; 12 doctorate onorifice; 50 de premii în peste 15 țări; 2 filme de succes realizate după romanele ei.
VEZI DETALII SI PRET!


Elixirul Dragostei - Eric-Emmanuel Schmitt

Dragostea este oare un sentiment declanşat de un proces chimic, sau este pur şi simplu un miracol al spiritului, imposibil de explicat? Există o metodă infailibilă pentru a stârni pasiunea, un elixir precum cel care i-a unit odinioară pe Tristan şi Isolda? Sau cei care se îndrăgostesc ascultă doar de propria libertate?
VEZI DETALII SI PRET!


Incognito. Vietile secrete ale creierului - David Eagleman

Cartea anului pentru New York Times, Houston Chronicle, Boston Globe, Scientific American, Wall Street Journal, Amazon şi Goodreads. Traduceri în peste 20 de ţări.

Dacă mintea conştientă reprezintă doar vârful aisbergului din ceea ce înseamnă activitatea cerebrală, atunci cu ce se ocupă restul creierului uman? Şi cine pe cine conduce oare în tandemul om–creier? Specialistul în neuroştiinţe David Eagleman plonjează în adâncimile subconştientului omenesc, care are o „viaţă personală“ tainică şi foarte intensă, şi demontează piesă cu piesă maşinăria care generează gândirea, comportamentul şi credinţele unui individ – maşinărie inaccesibilă de altfel, în cea mai mare parte. Sunt demolate cam toate ideile de-a gata după care ne ghidăm, că e vorba despre normalitate, identitate, moştenire genetică, educaţie, culpabilitate, dependenţă de droguri, infidelitate, autocontrol şi alte asemenea concepte despre care nu ştim, de fapt, mai nimic.

Cercetător şi scriitor extraordinar de entuziast, ambiţiosul Eagleman urmăreşte să provoace în ştiinţa minţii aceeaşi revoluţie pe care a stârnit-o Copernic în cunoaşterea astrelor.“ (New York Observer)
VEZI DETALII SI PRET!


Adulter - Paulo Coelho

„Un roman care combină teme delicate precum depresia, infidelitatea şi rutina căsniciei, presărate cu misticismul caracteristic acestui vrăjitor al literelor.“ (O Globo Extra, Brazilia, 2014)
Vreo 50 de pagini puteti citi pe site-ul meu 100decarti AICI ca sa va faceti o idee despre structura si modul de a povesti, precum si pentru a intra in atmosfera cartii!
VEZI DETALII SI PRET!VEZI CARTILE DIN OFERTA HUMANITAS!

Articol realizat in parteneriat cu libraria on-line LIBRIS si 2parale!  

Pentru a fi la curent cu promotiile librariior partenere on-line, va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti ori+100deCarti

Pe site-ul meu 100decarti puteti gasi fragmente de 50-60 de pagini din carti, si librariile de unde puteti sa cumparati cartile ale caror fragmente le-am redat.


P.S. Am tot ezitat intre a va spune si a nu va spune, dar, iata: 
Comisioanele realizate din vanzarile de carte de pe acest blog 100decarti.blogspot.ro si de pe site-ul meu https://sites.google.com/site/100decarti  o vor ajuta pe fiica mea sa parcurga cu bine perioada pe care o petrece la Sevilla, unde a fost acceptata cu bursa ERASMUS - arhitectura, pentru acest an scolar!
Va atasez confirmarea acceptarii de pe site-ul Universitatii din Sevilla! 

Aici, la finalul articolului am pus si o poza cu confirmarea acceptarii la Universitate.

Libris.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu