joi, 14 iulie 2016

Din categoria "Sunt timid dar ma tratez" - carti erotice

Sunt Justin Drake. Și transform nevestele în târfe.

Ce inceput agresiv! Acesta face parte din volumul erotic "Pervertirea" de S. L. Jennings. A aparut in 2016. 
Un bestseller New York Times plin de senzualitate, care dă frâu liber oricăror scenarii erotice și împinge limitele plăcerii dincolo de orice imaginație.
Aflați povestea seducătoare și provocatoare a unui bărbat care le învață pe femei tot ce trebuie să știe ca să-și facă partenerii fericiți în pat… și în același timp să-și împlinească fanteziile cele mai îndrăznețe. - VEZI DETALII!


Trebuie sa recunosc faptul ca pana la "50 de umbre ale lui Grey" de E.L. James nu am citit nici o carte de acest gen, nici nu stiam ca exista asa ceva. Cand m-am apucat de Grey nu ma asteptam la ce a urmat!
De fapt, chiar dispretuiam, asa, usor, cartile romantice, apoi m-am prins ca te deconecteaza, si daca esti prea obosit, nu poti citi ceva greu.
Colectia de carti erotice se imbogateste pe zi ce trece, insa unele cam scartaie, sunt prea lipsite de actiune, cand citesti beletristica - carti romantice, de dragoste, simti nevoia unei povesti, ceva intriga, ceva suspans, un pic de tensiune, si, neaparat, romantism!
Timid sau nu, habar n-am daca acest gen de carti te trateaza, dar te socheaza, putin. Cica au "reparat" unele casnicii!

Daca inca nu ati citit povestea Annei si a lui Christian, am pus pe site-ul meu cu bucati din carti, un fragment generos din primul volum - "50 de umbre ale lui Grey"  iar in paralel, aceeasi poveste spusa de Christian - e interesant sa vezi aceeasi poveste spusa din doua perspective - VEZI AICI FRAGMENTELE
Pe mine m-a impresionat povestea lor de viata!

Nu am mai regasit aceeasi atractie fata de alte carti de acest gen, insa in topuri mai sunt:
- Seria CROSSFIRE - autor Sylvia Day - cam abrupta, uneori, iar volumul 4 se termina in plina actiune, credeam ca nu am cartea completa!- seria Seducatorilor - Expertul seducator, Ticalosul seducator, Strainul seducator - Christina Lauren - te intrebi daca asa o fi viata unora


- Pe strada Dublin, Pe strada Londra, Pe strada Jamaica - Samantha Young
EROTISM. SENZUALITATE. ROMANTISM.
Samantha Young s-a născut la Stirlingshire, Scoţia. A absolvit în 2009 Universitatea din Edinburgh, unde a studiat istorie antică şi medievală. Cărţile sale acoperă mai multe genuri: romance, paranormal, fantasy urban şi subiecte contemporane. Pentru romanul său Pe strada Dublin, Samantha Young a fost nominalizată la Goodreads Choice Award for Best Author and Best Romance.


Acestea nu sunt toate, doar la atatea m-am oprit eu.
Pentru mai multe carti pline de pasiune si erotism va invit sa vizitati Editura Trei si Libraria Elefant, partenerii la care am apelat pentru acest articol.

Pentru a fi la curent cu promotiile librariior partenere on-line, va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti ori+100deCarti

Pe site-ul meu 100decarti puteti gasi fragmente de 50-60 de pagini din carti, si librariile de unde puteti sa cumparati cartile ale caror fragmente le-am redat.


Comisioanele realizate din vanzarile de carte de pe acest blog 100decarti.blogspot.ro si de pe site-ul meu https://sites.google.com/site/100decarti  o vor ajuta pe fiica mea sa parcurga cu bine perioada pe care o petrece la Sevilla, unde a fost acceptata cu bursa ERASMUS - arhitectura, pentru acest an scolar!
Va atasez confirmarea acceptarii de pe site-ul Universitatii din Sevilla! (pana la sfarsitul lui septembrie 2016 - avem probleme cu banii de bursa, ca inca nu s-au virat, si cica ii vor primi in octombrie, adica dupa ce vin acasa! Asta ne panicheaza, pe noi, oamenii normali, care indraznesc sa traiasca din salariu)

Aici, la finalul articolului am pus si o poza cu confirmarea acceptarii la Universitate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu