miercuri, 13 iulie 2016

Vive la FRANCE

Sarbatorim ziua Frantei cu un flash sales. Reduceri de pana la 60%

Libraria CARTURESTI vine cu o oferta simpatica de Ziua Nationala a Frantei - in 14 iulie, se va sarbatori Ziua Frantei cu o selectie de carti si accesorii frantuzesti cu reduceri de pana la 60%.

Promotia este valabila o singura zi. De abia astept sa vad ce reduceri vor fi!

Campania se activeaza la noapte!

Carturesti.ro

Articol realizat in parteneriat cu libraria Carturesti si 2parale!  

Pentru a fi la curent cu promotiile librariior partenere on-line, va invit sa urmariti si paginile de facebook 100decarti ori+100deCarti

Pe site-ul meu 100decarti puteti gasi fragmente de 50-60 de pagini din carti, si librariile de unde puteti sa cumparati cartile ale caror fragmente le-am redat.


Comisioanele realizate din vanzarile de carte de pe acest blog 100decarti.blogspot.ro si de pe site-ul meu https://sites.google.com/site/100decarti  o vor ajuta pe fiica mea sa parcurga cu bine perioada pe care o petrece la Sevilla, unde a fost acceptata cu bursa ERASMUS - arhitectura, pentru acest an scolar!
Va atasez confirmarea acceptarii de pe site-ul Universitatii din Sevilla! (pana la sfarsitul lui septembrie 2016 - avem probleme cu banii de bursa, ca inca nu s-au virat, si cica ii vor primi in octombrie, adica dupa ce vin acasa! Asta ne panicheaza, pe noi, oamenii normali, care indraznesc sa traiasca din salariu)

Aici, la finalul articolului am pus si o poza cu confirmarea acceptarii la Universitate.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu