Treceți la conținutul principal

"Elin iese pe hol. Isi simte picioarele moi ca jeleul."

Carti de luat in vacanta

Am citit printre titlurile de pe Libris, si m-am oprit la trei volume ale Editurii Nemira - subiecte interesante, sa ai ceva nou in vacanta.

Voi cand mergeti in vacanta cate carti luati cu voi? 

Daca ati fost deja in concediu, sper ca inca mai aveti starea de bine cu care ati revenit la lucru, iar daca urmeaza sa plecati, nu uitati de carti! Nu as putea pleca fara sa iau mai multe volume cu mine! E Raiul pe Pamant sa fiu in vacanta cu vreo ... 3-4 carti! As lua chiar mai multe, dar ma abtin! Categoric ca nu reusesc sa citesc asa de mult, dar ma simt bine sa le am cu mine! E ceva psihologic!

Sanatoriul de Sarah Pearse

Bestseller The New York Times

La inceput, n-o sa vrei sa pleci. apoi, n-o sa mai poti.
Titlul acestui articol, "Elin iese pe hol. Isi simte picioarele moi ca jeleul.", este extras din acest volum.

Le Sommet sta ascuns intr-o padure pe coastele Alpilor. Este un sanatoriu abandonat transformat recent intr-un hotel de cinci stele. Si e ultimul loc in care Elin Warner ar avea chef sa vina. Dar, cand fratele ei o cheama la petrecerea lui de logodna, nu poate sa nu accepte. Mai ales ca tocmai si-a luat o pauza de la slujba ei de detectiv. Insa, ceva nu e in regula in hotelul care ii da fiori lui Elin din clipa in care ii trece pragul. Iar cand logodnica fratelui sau dispare fara urma in timpul unei furtuni puternice care izoleaza Le Sommet de restul lumii, Elin intelege ca trebuie sa se foloseasca de tot ce stie pentru a evita o tragedie. 

Jane isi castiga traiul plimband cainii bogatasilor din Thornfield Estates, un cartier rezidential plin de vile uriase, masini de lux si casnice plictisite. Genul de loc unde nimeni nu baga de seama daca Jane mai sterpeleste uneori cate-o bijuterie. Si in care nimeni nu se gandeste sa-i puna la indoiala identitatea. Dar totul se schimba cand tanara face cunostinta cu Eddie Rochester, un vaduv misterios. Care e tanar, bogat, fermecator si care ii poate oferi protectia de care are nevoie. Dar amintirea sotiei lui, care a murit recent intr-un accident, le umbreste fericirea. Cum ar putea Jane sa se compare cu Bea, o femeie frumoasa si ambitioasa, care construise de la zero o afacere de succes? Va reusi ea totusi sa-l cucereasca pe Eddie inainte ca trecutul - al lui sau al ei - sa-i distruga?
Se zice ca este una dintre cele mai bune carti din 2021.

Biblioteca de la miezul noptii de Matt Haig
Cea mai buna carte de fictiune din 2020. Goodreads Choice Awards 2020
O singura biblioteca. O infinitate de vieti. Care e cea mai buna?
Undeva, la marginea universului, exista o biblioteca infinita de carti, iar fiecare poveste din ele provine dintr-o alta realitate. Una spune povestea vietii tale asa cum e, alta spune povestea vietii tale asa cum ar fi fost daca ai fi luat alta decizie intr-un anumit moment. Toti ne intrebam mereu cum ar fi putut sa fie vietile noastre. Dar daca am gasi raspunsul intr-o biblioteca? Atunci cand Nora ajunge in aceasta biblioteca, are sansa sa indrepte lucrurile - o viata plina de durere si de regrete. Are ocazia sa faca totul altfel si sa-si dea seama cum ar putea avea viata perfecta. Dar lucrurile nu sunt tocmai cum si le imagineaza ea... Curand, alegerile pe care le face o pu intr-un pericol iminent. Inainte sa expire timpul, trebuie sa raspunda la o singura intrebare: care e cea mai buna cale de a-ti trai viata?

"Zambeste, te vei simti mai bine.

Roaga-te, te va mentine puternic.

Iubeste, te va face sa te bucuri de viata"

Va invit sa urmariti si pagina de facebook 100decarti.

Comentarii

Cele mai citite

Librariile mele

 Librariile de unde va aduc eu cartile Blogul meu este unul care promoveaza cartile - prin urmare, va aduc oferte din librariile online, din 17 librarii online, unde activez ca afiliat - caut carti pe rafturile virtuale, citesc despre noutati, despre autori, ma scufund in lumea unde totul e posibil, si caut aici finalurile fericite! Am insirat mai jos librariile de unde va aduc eu cartile despre care scriu pe acest blog, si pe pagina de facebook pe care, de asemenea, mai vin cu lucruri dragute de prin librariile mele favorite,  https://www.facebook.com/100decarti 1.  elefant.ro "- este un proiect al companiei elefant online S.A . lansat în 17 iunie 2010. Proiectul a început prin a fi o librărie online oferind o experiență complexă de shopping cultural online, iar ulterior a devenit Mallul Online al Familiei Tale , în ofertă regăsindu-se produse pentru cei mici și pentru cei mari, pentru casă și pentru grădină. elefant.ro comercializează în prezent în jur de 110.000 de produse din

Ce sa iei cu tine din 2023

"Dar hotărârea de a supraviețui nu va fi îndeajuns anul acesta." - cel putin asa zice "Flacara de fier" Ești gata pentru tot ce a fost mai bun în 2023?  Carturesti v-a pregatit tot ce a fost mai interesant în 2023, dar poate nu ai apucat să descoperi.  Atat de multe carti! Atat de interesaante! Romantice, thrillere, de aventuri, politiste, in romana, in engleza sau alte limbi! O oferta bogata, pentru toata lumea! Am selectat cateva volume, insa VEZI AICI INTREAGA OFERTA ! Codul Katharina" de JORN LIER HORST           Katharina Haugen a dispărut în urmă cu douăzeci și patru de ani. În fiecare an, la aniversarea dispariției ei, inspectorul șef William Wisting îi vizitează soțul, pe Martin Haugen, bărbatul pe care nu l-a putut ajuta niciodată. Și recitește dosarele cazului, căutând răspunsul pe care nu l-a putut găsi niciodată. Codul pe care nu l-a putut rezolva niciodată.           Până acum. Anul acesta va fi diferit. Căci un polițist de la Kripos, Adrian Stille

Pachete de carti de educatie financiara - ne decidem sa o ducem mai bine

 Carti de dezvoltare personala prin educatie financiara Educația financiară este o abilitate esențială pentru a putea lua decizii în cunoștință de cauză în ceea ce privește banii noștri. Cărțile despre educația financiară pot fi o sursă excelentă de informații pentru a ne îmbunătăți cunoștințele și abilitățile financiare. Iată câteva motive pentru care ar trebui să c itești despre educația financiară : Pentru a-ți îmbunătăți situația financiară. Educația financiară te poate ajuta să-ți îmbunătățești situația financiară pe termen scurt și lung. Cărțile despre educația financiară te pot învăța cum să economisești bani, să-ți plătești datoriile și să-ți construiești averea. Pentru a înțelege mai bine cum funcționează banii. Cărțile despre educația financiară pot oferi o privire de ansamblu asupra conceptelor financiare de bază, cum ar fi bugetarea, economisirea, investițiile și creditul. Acestea te pot ajuta să înțelegi mai bine modul în care banii tăi lucrează pentru tine și cum poți s