Treceți la conținutul principal

Pachete de carti de gastronomie si educatie alimentara

Pachete de carti - retete de mancare si de nutritie

Cred ca, in ultima vreme, nutritia si mancarea au devenit activitati de dezvoltare personala - intai ca trebuie mereu sa iti pui vointa la bataie pentru a rezista tentatiilor - deoarece, ca in orice domeniu, tentantiile nu prea au de a face cu sanatatea si viata buna; apoi mai e problema cu ce iti gatesti tu,  ce sa mananci sa fie bun, sa te hraneasca nu doar sa te sature, pe moment!

Si ce sa cumperi, ce sa ai in casa, ca sa poti sa iti faci rapid, usor si bun de mancare!

Simti ca te ia ameteala si durerea de cap! Internetul e plin de nebunii alimentare, si, dupa ce te plimbi de pe un site pe altul, de la o pagina la alta, chiar te duci in bucatarie si mananci ceva, orice ai pe acolo, obosit si flamand dupa atatea mancaruri pe care le-ai tot vazut!

Poate cartile de mai jos sa va ajute, asta e scopul meu; si eu trec prin astfel de momente, de haos alimentar in cap si in stomac!

Cartile sunt mai stabile si mai linistitoare decat internetul, mereu.

Am ales cateva pachete din oferta disponibila pe BOOKZONE - unde sunt afiliat:

PACHET: Dr. Michael Greger si DR. Saira Hameed: "Dieta completa pentru corp si minte" + "Cum sa nu tii o dieta" si un BONUS: "Ghid de nutritie bazat pe dovezi"

Carti prin care vei primi explicații detaliate privind modul în care funcționează corpul tău: rolul insulinei și al cortizolului, sistemul de foame-sațietate, importanța bacteriilor intestinale în arderea grăsimilor etc, zeci de rețete care te vor ajuta să ajungi la rezultatele dorite; pe lângă analizarea celor mai recente cercetări privind cauzele principale și remediile pentru obezitate, vei descoperi un companion de încredere, care nu îți va lăuda vreo dietă, ci dimpotrivă – te va ghida către descoperirea alegerilor alimentare sănătoase pentru propria viață și pentru propriul corp. Cu alte cuvinte, te va învăța ce, cum și când să mănânci. - VEZI MAI MULT!

Aceste cărți ale Ginei Bradea nu trebuie să lipsească din bucataria ta dacă:
- Iubești mâncarea cu gust și vrei să înveți să prepari mâncăruri ca la mama acasă.
- Îți place să încerci mereu preparate noi din bucătăria tradițională și din cea internațională.
- Îți dorești să înveți să pregătești un meniu variat și sănătos pentru cei dragi indiferent dacă gătești cu sau fără carne.
- Vrei să ai mereu la îndemână inspirație pentru preparate delicioase.
In aceste carti primesti: 
    - Indicații, trucuri și sfaturi care oferă și celor mai cunoscute rețete o aromă specială
    - Explicații detaliate, complete, care îți arată pas cu pas cum poți transforma ingrediente simple în preparate delicioase
    - Informații practice despre unitățile de măsură și tehnicile specifice folosite în bucătărie.
Cartea de bucate a Elenei Nane cuprinde peste 300 de rețete transmise din mamă în fiică, care te vor învăța, pas cu pas, cum să prepari mâncărurile savuroase, prin intermediul cărora te vei întoarce puțin în timp, în cea mai frumoasă perioadă a vieții tale – copilăria. Ce vei găsi în carte? Rețete de post, rețete de plăcinte, mâncăruri pentru prânz și cină, dar și deserturi care îți vor alina dorul de copilărie.  VEZI MAI MULT!

Ce puteți găsi în cartile Jamilei? În primul rând, rețete savuroase, ușor de pus în practică și pe gustul tuturor. Nu sunt preparate culinare făcute după un rețetar strict, nici creațiile unui bucătar renumit. Sunt rețete ce pot fi gătite de oricine, rețetele mamelor și ale bunicelor noastre, rețete demne de a fi cunoscute de toată lumea și, nu în ultimul rând, rețete care să adune în jurul mesei întreaga familie.
Rețetele sunt testate și explicate pas cu pas, fiind însoţite de fotografii de calitate și de toate informațiile de care aveți nevoie pentru a pregăti și voi cele mai bune și mai gustoase preparate.

Cartea de bucate a Elenei Nane cuprinde peste 300 de rețete transmise din mamă în fiică, care te vor învăța, pas cu pas, cum să prepari mâncărurile savuroase, prin intermediul cărora te vei întoarce puțin în timp, în cea mai frumoasă perioadă a vieții tale – copilăria. Ce vei găsi în carte? Rețete de post, rețete de plăcinte, mâncăruri pentru prânz și cină, dar și deserturi care îți vor alina dorul de copilărie - VEZI MAI MULT!

Pachetul contine:
- "In bucatarie cu Jamila Cuisine", volumul 1 si 2
- "52 de rețete de post" si "Gătește cu Gina"

PACHETUL CONTINE:
- Cum să nu ții o dietă Vol. 1+2
- 100+ rețete bazate pe studii științifice
- BONUS: Ghid de nutriție bazat pe dovezi
Ce vei găsi în aceste cărți:
O bază impresionantă de zeci de mii de studii și lucrări științifice periate în fiecare an;
ingrediente cheie ale dietei ideale pentru pierderea în greutate – densitatea calorică, indicele insulinei, impactul alimentelor asupra microbiomului nostru intestinal;
dovezi și explicații științifice pe înțelesul tuturor;
categorii alimentare recomandate și nerecomandate;
criterii optime ce stau la baza pierderii în greutate și analiza modului în care alimentele ne afectează de fapt sănătatea și longevitatea;
douăzeci și unu de acceleratori de pierdere în greutate disponibili în organismul uman, noi descoperiri, precum și factorii care maximizează capacitățile noastre naturale de ardere a grăsimilor;
peste 120 de rețete pentru mâncăruri delicioase, gustări și băuturi pe bază de alimente integrale de origine vegetală;
14 meniuri zilnice pentru o alimentație echilibrată;
informații valoroase despre ingredientele care pot prelungi speranța de viață;
motivația pentru a mânca sănătos tot restul vieții tale.
Vrei să prepari cele mai ușoare și sănătoase rețete? Îți dorești să știi cum să faci preparate suficient de ușoare pentru un începător și suficient de interesante pentru un bucătar experimentat? Vrei o carte care să te învețe ce ingrediente ar trebui să folosești pentru vindecarea organismului și pentru o viață lungă și sănătoasă? Și, nu în ultimul rând, îți dorești să îți răsfeți papilele gustative, fără a fi nevoit să sacrifici gustul delicios pentru sănătate? VEZI MAI MUULT!

Pachet Gina Bradea - 3 Carti - VEZI MAI MULT!
VEZI ALTE PACHETE DE CARTI interesante si la preturi avantajoase, din diverse domenii!

Carti vandute de BOOKZONE- unde sunt afiliat!

Va invit sa urmariti si pagina de facebook 100decarti.

Comentarii

Cele mai citite

Librariile mele

 Librariile de unde va aduc eu cartile Blogul meu este unul care promoveaza cartile - prin urmare, va aduc oferte din librariile online, din 17 librarii online, unde activez ca afiliat - caut carti pe rafturile virtuale, citesc despre noutati, despre autori, ma scufund in lumea unde totul e posibil, si caut aici finalurile fericite! Am insirat mai jos librariile de unde va aduc eu cartile despre care scriu pe acest blog, si pe pagina de facebook pe care, de asemenea, mai vin cu lucruri dragute de prin librariile mele favorite,  https://www.facebook.com/100decarti 1.  elefant.ro "- este un proiect al companiei elefant online S.A . lansat în 17 iunie 2010. Proiectul a început prin a fi o librărie online oferind o experiență complexă de shopping cultural online, iar ulterior a devenit Mallul Online al Familiei Tale , în ofertă regăsindu-se produse pentru cei mici și pentru cei mari, pentru casă și pentru grădină. elefant.ro comercializează în prezent în jur de 110.000 de produse din

Ce sa iei cu tine din 2023

"Dar hotărârea de a supraviețui nu va fi îndeajuns anul acesta." - cel putin asa zice "Flacara de fier" Ești gata pentru tot ce a fost mai bun în 2023?  Carturesti v-a pregatit tot ce a fost mai interesant în 2023, dar poate nu ai apucat să descoperi.  Atat de multe carti! Atat de interesaante! Romantice, thrillere, de aventuri, politiste, in romana, in engleza sau alte limbi! O oferta bogata, pentru toata lumea! Am selectat cateva volume, insa VEZI AICI INTREAGA OFERTA ! Codul Katharina" de JORN LIER HORST           Katharina Haugen a dispărut în urmă cu douăzeci și patru de ani. În fiecare an, la aniversarea dispariției ei, inspectorul șef William Wisting îi vizitează soțul, pe Martin Haugen, bărbatul pe care nu l-a putut ajuta niciodată. Și recitește dosarele cazului, căutând răspunsul pe care nu l-a putut găsi niciodată. Codul pe care nu l-a putut rezolva niciodată.           Până acum. Anul acesta va fi diferit. Căci un polițist de la Kripos, Adrian Stille

Pachete de carti de educatie financiara - ne decidem sa o ducem mai bine

 Carti de dezvoltare personala prin educatie financiara Educația financiară este o abilitate esențială pentru a putea lua decizii în cunoștință de cauză în ceea ce privește banii noștri. Cărțile despre educația financiară pot fi o sursă excelentă de informații pentru a ne îmbunătăți cunoștințele și abilitățile financiare. Iată câteva motive pentru care ar trebui să c itești despre educația financiară : Pentru a-ți îmbunătăți situația financiară. Educația financiară te poate ajuta să-ți îmbunătățești situația financiară pe termen scurt și lung. Cărțile despre educația financiară te pot învăța cum să economisești bani, să-ți plătești datoriile și să-ți construiești averea. Pentru a înțelege mai bine cum funcționează banii. Cărțile despre educația financiară pot oferi o privire de ansamblu asupra conceptelor financiare de bază, cum ar fi bugetarea, economisirea, investițiile și creditul. Acestea te pot ajuta să înțelegi mai bine modul în care banii tăi lucrează pentru tine și cum poți s