Treceți la conținutul principal

80 de titluri cu 80% reducere și transport gratuit

 Psihologia prostiei, Neveste de nazisti, Lista norocoasa - si alte titluri - 3 zile de promotii

Litera ne aduce trei zile de reduceri foarte frumoase la muuuuulte carti!

Promotia se va desfasura in perioada 20 - 23 iulie - reduceri de pret, transport gratuit  - VEZI OFERTA!

Singura dificultate este de a te decide care carti sa le cumperi in aceasta perioada de reduceri de pret la cartile oferite de LITERA!

Am ales cateva titluri care fac parte din aceasta campanie:

"Psihologia prostiei" de Jean-François Marmion

E POSIBILĂ O LUME FĂRĂ PROȘTI?!
        Aa... de fapt, nu! Nu e posibilă, ne pare rău. Dar asta nu înseamnă că nu ne putem gândi la o astfel de variantă, măcar ca ipoteză de lucru.
        Fiecare dintre noi știe – sau pare a ști – ce presupune prostia: o suportăm în fiecare zi. Este o povară. Și, cu toate acestea, psihologii, specialiști în comportamentul uman, nu au încercat vreodată să o definească, poate de teamă că nu vor reuși. Să o înţelegem mai bine, pentru a o combate mai bine, este obiectivul acestei cărţi, chiar dacă știm dinainte că nu avem nici o șansă de a o învinge. Dar măcar să o ţinem departe de noi... pe cât posibil.
        Psihologi, filosofi, sociologi și scriitori de prestigiu – și cu experienţă în ale prostiei – ne împărtășesc viziunea lor despre prostia umană. - VEZI MAI MULT!

        Goering, Goebbels, Himmler, Heydrich, Bormann, Hess – nume sinonime cu puterea și influența în cel de-al Treilea Reich. Poate mai puțin cunoscute sunt Carin, Emmy, Magda, Margaret, Lina, Gerda și Ilse...
        Acestea sunt femeile din spatele bărbaților de tristă amintire – individualități complexe cu personalități distincte, care au fost captivate de Hitler și ale căror vieți de zi cu zi erau guvernate de ideologia nazistă. Pe tot parcursul ascensiunii și al căderii nazismului, aceste femei au iubit și au pierdut, au crescut copii și s-au certat cu soții lor și unele cu altele, în tot acest timp luptându-se pentru o poziție cât mai apropiată de Führer însuși. Și, cu toate acestea, au fost tratate ca niște personaje secundare, semnificația lor a fost ignorată, de parcă nu ar fi știut nimic despre actele criminale ale soților lor, în ciuda dovezilor care erau peste tot în jur: opere de artă furate care le împodobeau pereții, sclavii care munceau în casa lor și produsele cultivate în lagărele de concentrare care le ajungeau pe masă. - VEZI MAI MULT!

"Trei zile" de Anders Roslund
        Cinci lumânări roşii pe un tort. Aşteptare. Cum ar fi putut să ştie Zana că această zi avea să schimbe viaţa atâtor oameni? Tot ce-şi dorea era să cânte „Mulţi ani trăiască“. Atunci când Ewert Grens intră în acel apartament din Stockholm, îl izbeşte mirosul de mâncare stricată şi încă ceva, iar ceea ce vede îl va urmări mulţi ani.
        Au trecut aproape douăzeci de ani, iar Grens se regăseşte în acelaşi apartament. Un incident nou reînnoadă firul vechii istorii, de al cărui capăt nu reuşise să dea la vremea respectivă. Cineva s-a întors şi o caută pe Zana. Pentru poliţist, va fi o cursă contracronometru ca s-o găsească înaintea acelui om misterios. - VEZI MAI MULT!

        Emily Clark și mama ei au fost întotdeauna norocoase. Dar norocul lor se sfârșește când o boală necruțătoare o lasă pe Emily fără persoana pe care o iubește cel mai mult, sfâșiindu-i inima. Acum, la trei ani de la moartea mamei, în vara de dinaintea ultimului an de liceu, lucrurile stau mai rău ca niciodată – Emily s-a despărțit de iubitul ei, iar tatăl ei vrea să vândă casa în care a crescut și să doneze tot ce i-a aparținut mamei ei, rupând orice legătură cu trecutul. Și singura persoană cu care Emily poate să vorbească despre asta este Blake, fiica celui mai bun prieten al tatălui ei, dar pe care de-abia o cunoaște.
        Totul se schimbă când Emily găsește printre lucrurile mamei sale o listă cu dorințe de îndeplinit înaintea ultimului an de liceu, iar Blake îi sugerează să o considere o provocare. Astfel, pornesc amândouă în aventura vieții lor pentru a bifa toate acele cerințe și pentru a o ajuta pe Emily să își înfrunte temerile. Însă, pe măsură ce se apropie de îndeplinirea ultimei cerințe de pe listă, prietenia lui Emily cu Blake se transformă în ceva la care nu se așteptau.
        Dintr-odată Emily trebuie să se confrunte cu o nouă provocare: să accepte ceea ce a ținut ascuns adânc în sufletul ei și nu a reușit niciodată să-i împărtășească - VEZI MAI MULT!



Va invit sa urmariti si pagina de facebook 100decarti.

Comentarii

Cele mai citite

Fotografiile vechi descoperite într-un album mostenit ....

 Carti pe care le recomand - noutati Gara Malma de ALEX SCHULMAN Povestea urmărește trei călătorii aparent fără legătură între ele, toate îndreptându-se spre aceeași destinație: Malma. Printre protagoniști se numără un tată divorțat și fiica lui, un cuplu în pragul despărțirii și o femeie bântuită de o enigmă din trecut. Pe măsură ce peisajul Suediei se perindă prin ferestrele trenului, amintiri și imagini ingropate în memoria unei familii impovărate de secrete inundă prezentul. Fotografiile vechi descoperite într-un album mostenit devin punctul de convergență al acestor destine încrucișate. - VEZI OFERTA! Intoarcerea acasa de SLAVOMIR RAWICZ Povestea adevarata a unui drum anevoios spre libertate Poveste impresionantă a evadării și supraviețuirii în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Cartea te poartă prin aventurile sale, de la închisoare până în sălbăticie, într-o călătorie plină de suspans și perseverență. Slavomir Rawicz, ofițer de cavalerie polonez, este forțat să treacă pr

Ce sa iei cu tine din 2023

"Dar hotărârea de a supraviețui nu va fi îndeajuns anul acesta." - cel putin asa zice "Flacara de fier" Ești gata pentru tot ce a fost mai bun în 2023?  Carturesti v-a pregatit tot ce a fost mai interesant în 2023, dar poate nu ai apucat să descoperi.  Atat de multe carti! Atat de interesaante! Romantice, thrillere, de aventuri, politiste, in romana, in engleza sau alte limbi! O oferta bogata, pentru toata lumea! Am selectat cateva volume, insa VEZI AICI INTREAGA OFERTA ! Codul Katharina" de JORN LIER HORST           Katharina Haugen a dispărut în urmă cu douăzeci și patru de ani. În fiecare an, la aniversarea dispariției ei, inspectorul șef William Wisting îi vizitează soțul, pe Martin Haugen, bărbatul pe care nu l-a putut ajuta niciodată. Și recitește dosarele cazului, căutând răspunsul pe care nu l-a putut găsi niciodată. Codul pe care nu l-a putut rezolva niciodată.           Până acum. Anul acesta va fi diferit. Căci un polițist de la Kripos, Adrian Stille

Nu mai spuneti ca ati imbatranit si de asta sunteti uituc!

 Creierul uman - misterul din capul nostru Iata o promotie care te ajuta sa cumperi niste carti mult mai valoroase decat pretul lor! bookzone.ro te invită la Hora Reducerilor ! Reduceri de până la 85% și transport gratuit la comenzi de peste 99 lei! Ce te așteaptă pe bookzone.ro în timpul Horei Reducerilor : - Reduceri uluitoare de până la -85% la o selecție largă de produse, indiferent de editură - Transport gratuit la comenzile de peste 99 lei, pentru a face cumpărăturile online și mai accesibile pentru clienții dvs. Am 3 recomandari, trei produse cu adevarat speciale, nu degeaba sunt si cele mai cumparate, iar daca vrei sa vezi intreaga oferta CLICK AICI! Pachet Misterele creierului uman Trei mari valori ale medicinei românești îți dezvăluie misterele creierului uman pornind de la cercetările lor de-o viață. Profesorii Dănăilă, Ciurea și Dulcan au salvat mii de vieți în decursul unor cariere încununate cu recunoaștere internațională și, bineînțeles, cu multă recunoștință, iar acu