Treceți la conținutul principal

Evadare din Coreea de Nord, supravietuire intr-o lume a haosului si terorii - povesti de viata

 Noutati in librarie - cele mai bune carti

Daca va plac povestile cartilor extrase din viata, merita sa vedeti aceste noutati cu adevarat deosebite. 

Cartile care povestesc inntamplari din viata reala sunt mult mai interesnate decat fanteziile absolute.

"Septembrie in Shiraz" de Dalia Sofer

        Dupa revolutia iraniana din 1979, negustorul de bijuterii Isaac Amin este arestat si acuzat pe nedrept de spionaj in favoarea Mossad-ului, din cauza averii si a originii evreiesti. Ingrozita de disparitia lui, familia sa trebuie sa supravietuiasca in aceasta noua lume a cruzimii si a haosului, asistand neputincioasa la prabusirea a tot ceea ce cunoscuse si iubise pana atunci.
        In vreme ce Isaac indura terorile inchisorii, iar sotia sa il cauta cu disperare, copiii lui se confrunta cu intelegerea noilor valori si perspectiva unei calatorii extrem ... VEZI MAI MULT!

"Cat mai este timp. O refugiata nord-coreeana isi cauta libertatea in America" de Yeonmi Park

        Dupa ce a fugit din Coreea de Nord, Yeonmi Park a descoperit, in America, ce inseamna libertatea. Dar, alaturi de beneficiile vietii intr-o tara democratica si bogata, ea vede acum si problemele acesteia, ba chiar, cu sensibilitatea celei care a trait intr-o dictatura, isi simte uneori amenintata libertatea de expresie si de gandire. Incepand cu educatia la Columbia University, ce i se pare ca ii indoctrineaza pe studenti, si pana la fatarnicia elitelor, indeosebi cand vine vorba de criticile autoarei la adresa Chinei, ori la prejudecatile si ipocrizia variilor celebritati pe care le intalneste la conferinte si evenimente mondene, Yeonmi Park trece extrem de critic in revista problemele societatii americane si mai ales excesele asa-numitei ideologii woke si ale corectitudinii politice, precum si formele subtile de cenzura pe care acestea le instituie.
        Dupa ce a evadat din inchisoarea care este Coreea de Nord, dupa ce a scapat cu viata de sclavia sexuala ce i-a fost impusa (ei si mamei sale, simultan) in China, dupa ce s-a educat in modul cel mai neverosimil cu putinta in Coreea de Sud ... VEZI MAI MULT!

"Cand viata iti mai da o sansa" de Jojo Moyes

        Sam nu are multe, dar este recunoscatoare pentru ceea ce are: o slujba de care se agata si o familie care se bazeaza pe ea pentru orice. Inca o zi proasta, si ar putea sa piarda totul, dar spera ca ziua aceea nu e astazi.
        Nisha are tot ce a visat, si chiar mai mult: un sot fenomenal de bogat; un stil de viata luxos, care se desfasoara pe doua continente; si... tocmai i-a fost blocat accesul la toate acestea cand sotul ei a initiat procedura de divort.
        In mod normal, Sam si Nisha nu ar fi trebuit sa-si intersecteze niciodata drumurile. Dar dupa ce-si inverseaza gentile la sala de sport, vietile lor se ... VEZI MAI MULT!

Cartile de mai sus sunt disponibile in libraria LIBRIS - unde sunt afiliat!

Va invit sa urmariti si pagina de facebook 100decarti.

Comentarii

Cele mai citite

Fotografiile vechi descoperite într-un album mostenit ....

 Carti pe care le recomand - noutati Gara Malma de ALEX SCHULMAN Povestea urmărește trei călătorii aparent fără legătură între ele, toate îndreptându-se spre aceeași destinație: Malma. Printre protagoniști se numără un tată divorțat și fiica lui, un cuplu în pragul despărțirii și o femeie bântuită de o enigmă din trecut. Pe măsură ce peisajul Suediei se perindă prin ferestrele trenului, amintiri și imagini ingropate în memoria unei familii impovărate de secrete inundă prezentul. Fotografiile vechi descoperite într-un album mostenit devin punctul de convergență al acestor destine încrucișate. - VEZI OFERTA! Intoarcerea acasa de SLAVOMIR RAWICZ Povestea adevarata a unui drum anevoios spre libertate Poveste impresionantă a evadării și supraviețuirii în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Cartea te poartă prin aventurile sale, de la închisoare până în sălbăticie, într-o călătorie plină de suspans și perseverență. Slavomir Rawicz, ofițer de cavalerie polonez, este forțat să treacă pr

Ce sa iei cu tine din 2023

"Dar hotărârea de a supraviețui nu va fi îndeajuns anul acesta." - cel putin asa zice "Flacara de fier" Ești gata pentru tot ce a fost mai bun în 2023?  Carturesti v-a pregatit tot ce a fost mai interesant în 2023, dar poate nu ai apucat să descoperi.  Atat de multe carti! Atat de interesaante! Romantice, thrillere, de aventuri, politiste, in romana, in engleza sau alte limbi! O oferta bogata, pentru toata lumea! Am selectat cateva volume, insa VEZI AICI INTREAGA OFERTA ! Codul Katharina" de JORN LIER HORST           Katharina Haugen a dispărut în urmă cu douăzeci și patru de ani. În fiecare an, la aniversarea dispariției ei, inspectorul șef William Wisting îi vizitează soțul, pe Martin Haugen, bărbatul pe care nu l-a putut ajuta niciodată. Și recitește dosarele cazului, căutând răspunsul pe care nu l-a putut găsi niciodată. Codul pe care nu l-a putut rezolva niciodată.           Până acum. Anul acesta va fi diferit. Căci un polițist de la Kripos, Adrian Stille

Nu mai spuneti ca ati imbatranit si de asta sunteti uituc!

 Creierul uman - misterul din capul nostru Iata o promotie care te ajuta sa cumperi niste carti mult mai valoroase decat pretul lor! bookzone.ro te invită la Hora Reducerilor ! Reduceri de până la 85% și transport gratuit la comenzi de peste 99 lei! Ce te așteaptă pe bookzone.ro în timpul Horei Reducerilor : - Reduceri uluitoare de până la -85% la o selecție largă de produse, indiferent de editură - Transport gratuit la comenzile de peste 99 lei, pentru a face cumpărăturile online și mai accesibile pentru clienții dvs. Am 3 recomandari, trei produse cu adevarat speciale, nu degeaba sunt si cele mai cumparate, iar daca vrei sa vezi intreaga oferta CLICK AICI! Pachet Misterele creierului uman Trei mari valori ale medicinei românești îți dezvăluie misterele creierului uman pornind de la cercetările lor de-o viață. Profesorii Dănăilă, Ciurea și Dulcan au salvat mii de vieți în decursul unor cariere încununate cu recunoaștere internațională și, bineînțeles, cu multă recunoștință, iar acu