Treceți la conținutul principal

"Alfabetizarea globală, în ceea ce ne privește, are de-a face cu cât de mult (sau de puțin) cunosc și înțeleg oamenii lumea."

 Noutati, bestsellere - promotie NEMIRA

Libraria Nemira aniverseaza 32 de ani - 32 de ani de provocări, lansări de carte, surprize, campanii, momente frumoase și memorabile.

Cu ocazia aceasta are promotii si oferte foarte placute pentru noi, cititorii!

Am ales doar cateva volume, va invit sa nu ratati aceasta promotie - VEZI AICI!

"O noapte pe insulă" de Josie Silver

        Cleo este o tânără jurnalistă de succes care are o rubrică permanentă pentru prestigioasa revistă online Women Today, dar și o mare problemă: a cam intrat în pană de idei. Așa că, deși ultimul lucru pe care și-l dorește pe lumea asta e să-și petreacă de una singură cea de-a treizecea aniversare, acceptă, la insistențele șefei sale, să plece într-un concediu pe o insuliță irlandeză (aproape) sălbatică. Acolo, ar trebui să se răsfețe într-o cabană de lux, să prindă puteri, să se regăsească și să-și redescopere forța creatoare.
        Mac abia așteaptă să scape de tumultul din Boston și să aibă parte de câteva zile de liniște, pace și singurătate pe Salvation Island, unde speră să afle mai multe despre istoria familiei lui. Poate că trecutul îl va ajuta să își recapete echilibrul și să își refacă viața.
        Din păcate, s-a produs o încurcătură cu rezervările celor doi, așa că, în loc de singurătate, tinerii se trezesc captivi într-o cabană cu un singur dormitor, pe o insulă nu foarte primitoare, până la ... VEZI MAI MULT!

        „Scopul meu, cu această carte, este să vă ofer informațiile de bază pe care trebuie să le cunoașteți despre lume, pentru a deveni alfabetizați global. Alfabetizarea globală, în ceea ce ne privește, are de-a face cu cât de mult (sau de puțin) cunosc și înțeleg oamenii lumea.
        „O carte care analizează cum funcționează lumea în prezent, cum se schimbă și de ce trebuie să cunoaștem toate lucrurile acestea. Orice cetățean ar trebui să o citească.“
Madeleine Albright

        Biblia, ghidul spiritual al unui sfert din populația lumii, este o scriere complexă, cu o istorie complicată și adeseori obscură. Alcătuită din două Testamente, conținutul ei s-a schimbat de-a lungul secolelor și a avut parte de interpretări foarte diferite în cadrul a numeroase religii, confesiuni și secte.
        Karen Armstrong prezintă modul în care a luat naștere și a evoluat Biblia, analizând contextul social și politic în care diverse tradiții orale au fost consemnate în scris și modul în care ele au fost reunite într-o colecție de texte ce a devenit cartea sfântă a creștinismului.
        Captivant și excelent documentat, volumul de față dezvăluie într-un stil elegant și accesibil evoluția și semnificațiile profunde ale celei mai citite și mai controversate scrieri din întreaga istorie a umanității. - VEZI MAI MULT!

    În 1926, pe Riviera italiană, în Hotelul Portofino, prosecco-ul curge în valuri, iar rafinații gliteratti se bucură de soarele care strălucește cu putere. Însă încep să se adune nori negri...
    Hotelul Portofino a început să funcționeze doar de câteva săptămâni, dar proprietarei sale, Bella Ainsworth, i se pare deja că problemele au devenit insurmontabile. Clienții din lumea bună au o mulțime de pretenții și sunt aproape imposibil de mulțumit, iar ea a ajuns ținta comploturilor puse la cale de un politician local corupt. Acesta amenință că o va târî în vâltoarea politicii din Italia lui Mussolini. Parcă pentru a înrăutăți și mai mult lucrurile, căsnicia Bellei pare să se destrame, iar fiul ei, Lucian, încă se luptă cu traumele provocate de Primul Război Mondial. Speranțele familiei Ainsworth se îndreaptă spre viitoarea căsătorie a lui Lucian, numai că ... VEZI MAI MULT!

        Maestrul absolut al space opera ne oferă o poveste complexă și întunecată ce-l are în centru pe doctorul Silas Coade aflat în căutarea unui artefact misterios. Aventurile sale străbat epocile, iar doctorul nu trebuie să se îngrijească numai de siguranța echipajului, ci și să descopere marginile realității.
        La începutul secolului al XIX-lea, o corabie se lovește de coasta norvegiană. În anii 1900, un dirijabil explorează un canion înghețat din Antarctica. În viitorul îndepărtat, o navă spațială pornește în căutarea unui artefact extraterestru. În cadrul fiecărei expediții se întâmplă ceva îngrozitor. Și în fiecare călătorie Silas Coade este medicul echipajului, dar și singurul care pare să înțeleagă că aceste evenimente se tot repetă. Așa că de el depinde să își dea seama cum se întâmplă acest lucru și de ce. - VEZI MAI MULT!

O istorie fascinantă care explorează relația complexă dintre muzică și specia umană
Acum 165 de milioane de ani s-a născut ritmul.
Acum 66 de milioane de ani a apărut prima melodie.
Acum 40 de mii de ani Homo sapiens a creat primul instrument muzical.
        Recurgând la informații din numeroase discipline, muzicologul de renume internațional Michael Spitzer construiește o istorie universală a muzicii, analizând rolul acesteia în viața noastră de zi cu zi, în istoria lumii, precum și de-a lungul evoluției, de la insecte la maimuțe, de la oameni la inteligența artificială.
        Volumul de față demonstrează convingător că muzica este una dintre creațiile cele mai importante ale omului. - VEZI MAI MULT!

VEZI INTREAGA OFERTA DE CARTI de la NEMIRA!

Va invit sa urmariti si pagina de facebook 100decarti.

Comentarii

Cele mai citite

Fotografiile vechi descoperite într-un album mostenit ....

 Carti pe care le recomand - noutati Gara Malma de ALEX SCHULMAN Povestea urmărește trei călătorii aparent fără legătură între ele, toate îndreptându-se spre aceeași destinație: Malma. Printre protagoniști se numără un tată divorțat și fiica lui, un cuplu în pragul despărțirii și o femeie bântuită de o enigmă din trecut. Pe măsură ce peisajul Suediei se perindă prin ferestrele trenului, amintiri și imagini ingropate în memoria unei familii impovărate de secrete inundă prezentul. Fotografiile vechi descoperite într-un album mostenit devin punctul de convergență al acestor destine încrucișate. - VEZI OFERTA! Intoarcerea acasa de SLAVOMIR RAWICZ Povestea adevarata a unui drum anevoios spre libertate Poveste impresionantă a evadării și supraviețuirii în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Cartea te poartă prin aventurile sale, de la închisoare până în sălbăticie, într-o călătorie plină de suspans și perseverență. Slavomir Rawicz, ofițer de cavalerie polonez, este forțat să treacă pr

Ce sa iei cu tine din 2023

"Dar hotărârea de a supraviețui nu va fi îndeajuns anul acesta." - cel putin asa zice "Flacara de fier" Ești gata pentru tot ce a fost mai bun în 2023?  Carturesti v-a pregatit tot ce a fost mai interesant în 2023, dar poate nu ai apucat să descoperi.  Atat de multe carti! Atat de interesaante! Romantice, thrillere, de aventuri, politiste, in romana, in engleza sau alte limbi! O oferta bogata, pentru toata lumea! Am selectat cateva volume, insa VEZI AICI INTREAGA OFERTA ! Codul Katharina" de JORN LIER HORST           Katharina Haugen a dispărut în urmă cu douăzeci și patru de ani. În fiecare an, la aniversarea dispariției ei, inspectorul șef William Wisting îi vizitează soțul, pe Martin Haugen, bărbatul pe care nu l-a putut ajuta niciodată. Și recitește dosarele cazului, căutând răspunsul pe care nu l-a putut găsi niciodată. Codul pe care nu l-a putut rezolva niciodată.           Până acum. Anul acesta va fi diferit. Căci un polițist de la Kripos, Adrian Stille

Nu mai spuneti ca ati imbatranit si de asta sunteti uituc!

 Creierul uman - misterul din capul nostru Iata o promotie care te ajuta sa cumperi niste carti mult mai valoroase decat pretul lor! bookzone.ro te invită la Hora Reducerilor ! Reduceri de până la 85% și transport gratuit la comenzi de peste 99 lei! Ce te așteaptă pe bookzone.ro în timpul Horei Reducerilor : - Reduceri uluitoare de până la -85% la o selecție largă de produse, indiferent de editură - Transport gratuit la comenzile de peste 99 lei, pentru a face cumpărăturile online și mai accesibile pentru clienții dvs. Am 3 recomandari, trei produse cu adevarat speciale, nu degeaba sunt si cele mai cumparate, iar daca vrei sa vezi intreaga oferta CLICK AICI! Pachet Misterele creierului uman Trei mari valori ale medicinei românești îți dezvăluie misterele creierului uman pornind de la cercetările lor de-o viață. Profesorii Dănăilă, Ciurea și Dulcan au salvat mii de vieți în decursul unor cariere încununate cu recunoaștere internațională și, bineînțeles, cu multă recunoștință, iar acu