Treceți la conținutul principal

Arta subtila a nepasarii - MARK MANSON - "Unii spun ca sunt un idiot. Altii zic ca le-am salvat viata. Cititi si decideti singuri!"

Cat de greu sau de usor poate fi sa fii linistit si stapan pe tine in ziua de azi

E adevarat ca, undeva in adancul nostru, intuim o multime de lucruri, insa cand ti le spune cineva, ai o revelatie si poti sa vezi mult mai limpede lucrurile.

Volumul acesta, "Arta subtila a nepasarii", este un adevarat ghid revolutionar, definitoriu pentru o intreaga generatie, autorul ne invata ca, pentru a fi fericiti, trebuie sa renuntam la a fi "pozitivi" mereu si trebuie, in schimb, sa ne perfectionam in invingerea obstacolelor.

Sustinandu-si afirmatiile cu cercetari academice si anecdote bine plasate, Manson argumenteaza ca pentru a avea o viata mai buna trebuie sa stim nu cum sa transformam lamaile in limonada, ci cum sa le toleram mai bine. El ne sfatuieste sa ne cunoastem limitele si sa le acceptam. Aceasta este adevarata sursa a puterii. Dupa ce ne-am acceptat temerile, greselile si incertitudinile, dupa ce incetam sa evitam adevarurile dureroase si incepem sa le infruntam, putem gasi curajul si increderea pe care le cautam cu disperare.

Adoptand pentru acest manifest un ton sincer si un limbaj direct, fara compromisuri, Manson incearca sa ne trezeasca la realitate pentru a putea duce o viata mai plina de satisfactii si mai ancorata in concret.

 "Arta subtila a nepasarii" s-a vandut in peste zece milioane de exemplare in toata lumea!


Arta subtila a nepasarii. Jurnal - Mark Manson
Mark Manson, autorul de bestselleruri New York Times, ne ofera un Jurnal interactiv, impartit in cinci sectiuni care oglindesc temele din Arta subtila a nepasarii si includ indemnuri sub indrumarea carora sa poti reflecta la intrebarile cele mai profunde legate de emotii, valori si responsabilitate. Manson abordeaza aceste chestiuni cu ireverentiozitatea lui unica, oferind perceptii si observatii care sa te ajute sa-ti gasesti singur raspunsurile.

Ilustrat cu imagini color de la un capat la altul, Jurnalul iti ofera spatiu suficient ca sa contempli urcusurile si coborasurile vietii si sa intelegi ca momentele cheie din viata ta – atat cele tragice, cat si cele comice – sunt oportunitati pentru dezvoltare (si uneori un prilej de amuzament sanatos).

Intr-o maniera care a devenit deja clasica, acest jurnal nu este ceva care sa fie folosit „o data pe zi” sau „o data pe saptamana”. Poti sa-l folosesti in orice moment. Sau nu. Sa-l lasi acolo si sa te intorci la el. Sau nu.

VEZI OFERTA PENTRU "ARTA SUBTILA A NEPASARII" sau alte volume ale lui MARK MANSON!

Articol realizat ca afiliat ELEFANT!

Va invit sa urmariti si pagina de facebook 100decarti.

Comentarii

Cele mai citite

Fotografiile vechi descoperite într-un album mostenit ....

 Carti pe care le recomand - noutati Gara Malma de ALEX SCHULMAN Povestea urmărește trei călătorii aparent fără legătură între ele, toate îndreptându-se spre aceeași destinație: Malma. Printre protagoniști se numără un tată divorțat și fiica lui, un cuplu în pragul despărțirii și o femeie bântuită de o enigmă din trecut. Pe măsură ce peisajul Suediei se perindă prin ferestrele trenului, amintiri și imagini ingropate în memoria unei familii impovărate de secrete inundă prezentul. Fotografiile vechi descoperite într-un album mostenit devin punctul de convergență al acestor destine încrucișate. - VEZI OFERTA! Intoarcerea acasa de SLAVOMIR RAWICZ Povestea adevarata a unui drum anevoios spre libertate Poveste impresionantă a evadării și supraviețuirii în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Cartea te poartă prin aventurile sale, de la închisoare până în sălbăticie, într-o călătorie plină de suspans și perseverență. Slavomir Rawicz, ofițer de cavalerie polonez, este forțat să treacă pr

6 carti pentru antrenarea "micilor celule cenusii"

Ne nastem inteligenti sau ne dezvoltam inteligenti? Zilele trecute am avut de a face cu testarea psihologica anuala la locul de munca. Nu cred ca era cazul sa ne-o faca tocmai acuma, in perioada stresanta cu pandemia asta care ne sperie pe toti, dar cine sta sa analizeze ce e bine si ce nu, cine sta sa faca o analiza rationala a lucrurilor? Se actioneaza mecanic, si testele sunt o ciudatenie, uneori mai complicate, alteori mai simple, dar de cele mai multe ori enervante - punctulete, semne, labirinturi, intrebari de genul "ce parere ai despre sefii tai?", "ce parere ai despre colegi?", "cum sunt conditiile la locul de munca", "daca ti-a venit vreodata sa omori pe cineva" - si nu sunt anonime, asa ca vezi ce raspunzi! De data asta au fost mai putine teste. Insa dupa ce am venit acasa, gandul la testele psihologice m-a trimis la cautari pe google, si asa am ajuns la cartile de mai jos, pe site-ul librariei online Litera. Subiectul inteligentei, al

Pachet 6 carti romantice. O selectie exceptionala despre iubire, pasiune si destine remarcabile

Carti romantice pentru o vara calda Am gasit cateva seturi/ pachete de carti romantice, usor de citit in vacanta, carti care iti dau o stare placuta, de relaxare, si pe care le poti citi in orice conditii - pe masina, pe tren, la plaja, oriunde: Primul set ar fi: Pachet 6 carti romantice. O selectie exceptionala despre iubire, pasiune si destine remarcabile Costa doar 20 lei! Pachetul conţine titlurile: - O iubire imposibilă (vol. 1) - O iubire imposibilă (vol. 2) - Fete rele (vol. 1) - Fete rele (vol. 2) - Muzica inimii - Iubire vinovată. Alte seturi de carti romantice, la pret excelent, intre 17 lei si 40 lei: