Treceți la conținutul principal

2+1 GRATIS la peste 10.000 de titluri si TRANSPORT GRATUIT

Suspans, conspiratii, secrete - carti care te tin cu sufletul la gura

Oferta "2+1 GRATIS la peste 10.000 de titluri si TRANSPORT GRATUIT" este disponibila in week-end, insa cartile le gasiti oricand, iar ofertele vin si pleaca, revin si pleaca!

Promotia vine de la LIBRIS - librarie unde sunt afiliat.

In acest articol am ales sa va prezint cateva carti cu subiecte care te pot tine in suspans, cu ritm alert, sa te relaxezi altfel! Citesc si astfel de carti, depinde de starea pe care o am.

"Minciuna lui Michelangelo. Catedrala in flacari" de Igor Bergler

Asasinarea mai multor cardinali la Roma starneste panica in Cetatea Eterna. Vaticanul e deja ros de scandaluri nesfarsite de coruptie si pedofilie, iar crestinismul pierde adepti intr-un ritm ingrijorator. In spatele acestor executii ritualice, complicate de uciderea altor cardinali in Mexic, se afla o conspiratie terifianta si un secret devastator pentru Biserica, ascuns intr-un document descoperit de Michelangelo Buonarroti, cu cinci sute de ani in urma. Contracronometru, cu o presiune uriasa asupra lor, serviciile secrete italiene sunt puse in fata unui puzzle de informatii care trimit la profesorul Charles Baker, aflat in vizita la Palmanova, la rudele sale recent descoperite din familia nobiliara Visconti. Profesorul american si Columbus Clay - detectivul care nu uita niciodata nimic - sunt prinsi in mrejele celei mai mari conspiratii din istorie, tesuta de-a lungul a doua milenii de Biserica. Secretul lui Michelangelo are un potential atat de exploziv, incat simpla lui dezvaluire ar putea transforma intreaga crestinatate in scrum.

In caz ca doriti sa vedeti mai multe carti scrise de Igor Bergler (autorul roman, de la Timisoara, toate cartile sale fiind bestsellere), sa stiti ca puteti sa vedeti intreaga colectie de carti ale sale AICI!

Am mai ales sa va prezint alte 3 volume de carti care va vor tine captivi in povestile lor:

"Fata care a evadat de la Auschwitz" de Ellie Midwood

Nimeni nu scapa cu viata de la Auschwitz. Mala, detinuta cu numarul 19880, a inteles acest lucru de cand a coborat din trenul de vite cu care a fost adusa si a pasit pe portile iadului. Ca mesagera si interpreta pentru SS, ea se foloseste de statutul ei privilegiat in lagar pentru a salva cat mai multe vieti cu putinta, ducandu-le pe furis cate o bucata de paine celor disperati de foame. Edward - detinutul cu numarul 531 - este unul dintre veteranii lagarului. Desi arata ca toti ceilalti, cu capul ras si uniforma sa vargata, Edek este, in secret, unul dintre membrii miscarii de rezistenta. Si are un plan de evadare.

VEZI MAI MULT!

"A unsprezecea porunca" de Jeffrey Archer

Connor Fitzgerald este un profesionist, decorat cu Medalia de Onoare si om de familie devotat. Insa si cea mai eficienta arma mortala a CIA. Dar de 28 de ani el duce o viata dubla, si cu doar cateva zile inainte sa se pensioneze, da peste cel mai periculos dusman pe care l-a infruntat vreodata. Inamicul este chiar seful lui si are un singur scop: sa-l distruga. Intre timp, Statele Unite se confrunta cu un dusman la fel de redutabil: un nou presedinte rus, hotarat sa forteze o confruntare militara intre cele doua superputeri. De la Biroul Oval al Casei Albe pana la ascunzatoarea luxoasa a unui sef al mafiei ruse de langa Sankt Petersburg, A unsprezecea porunca a stabilit noi standarde pentru thrillerul secolului XXI.

"Celalalt pasager" de Louise Candlish

Totul se petrece extrem de repede. Astazi duci o viata de vis, facand naveta cu vaporasul spre serviciu, alaturi de carismaticul tau vecin Kit, care sta pe scaunul de-alaturi. A doua zi, Kit nu mai apare pe vas, iar sotia lui, Melia, ii anunta disparitia.

Cand sa te dai jos la destinatie, te asteapta politia. Alt pasager te-a vazut certandu-te cu Kit pe vas, in drum spre casa, cu o seara inainte, iar autoritatile spun ca aveai motive sa-i doresti moartea. Tu te impotrivesti. Erai prieten cu Kit – intrebati-o si pe Melia, care te va sustine cu siguranta. Si cine este, mai exact, celalalt pasager care te arata cu degetul? Si ce stiu ceilalti despre viata ta?

Nu, indiferent ce pericol te-a urmarit aseara in drum spre casa, tu esti nevinovat, complet nevinovat.

CUMPARA "Celalalt pasager" de Louise Candlish

Va invit sa urmariti si pagina de facebook 100decarti.

Comentarii

Cele mai citite

Fotografiile vechi descoperite într-un album mostenit ....

 Carti pe care le recomand - noutati Gara Malma de ALEX SCHULMAN Povestea urmărește trei călătorii aparent fără legătură între ele, toate îndreptându-se spre aceeași destinație: Malma. Printre protagoniști se numără un tată divorțat și fiica lui, un cuplu în pragul despărțirii și o femeie bântuită de o enigmă din trecut. Pe măsură ce peisajul Suediei se perindă prin ferestrele trenului, amintiri și imagini ingropate în memoria unei familii impovărate de secrete inundă prezentul. Fotografiile vechi descoperite într-un album mostenit devin punctul de convergență al acestor destine încrucișate. - VEZI OFERTA! Intoarcerea acasa de SLAVOMIR RAWICZ Povestea adevarata a unui drum anevoios spre libertate Poveste impresionantă a evadării și supraviețuirii în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Cartea te poartă prin aventurile sale, de la închisoare până în sălbăticie, într-o călătorie plină de suspans și perseverență. Slavomir Rawicz, ofițer de cavalerie polonez, este forțat să treacă pr

6 carti pentru antrenarea "micilor celule cenusii"

Ne nastem inteligenti sau ne dezvoltam inteligenti? Zilele trecute am avut de a face cu testarea psihologica anuala la locul de munca. Nu cred ca era cazul sa ne-o faca tocmai acuma, in perioada stresanta cu pandemia asta care ne sperie pe toti, dar cine sta sa analizeze ce e bine si ce nu, cine sta sa faca o analiza rationala a lucrurilor? Se actioneaza mecanic, si testele sunt o ciudatenie, uneori mai complicate, alteori mai simple, dar de cele mai multe ori enervante - punctulete, semne, labirinturi, intrebari de genul "ce parere ai despre sefii tai?", "ce parere ai despre colegi?", "cum sunt conditiile la locul de munca", "daca ti-a venit vreodata sa omori pe cineva" - si nu sunt anonime, asa ca vezi ce raspunzi! De data asta au fost mai putine teste. Insa dupa ce am venit acasa, gandul la testele psihologice m-a trimis la cautari pe google, si asa am ajuns la cartile de mai jos, pe site-ul librariei online Litera. Subiectul inteligentei, al

Pachet 6 carti romantice. O selectie exceptionala despre iubire, pasiune si destine remarcabile

Carti romantice pentru o vara calda Am gasit cateva seturi/ pachete de carti romantice, usor de citit in vacanta, carti care iti dau o stare placuta, de relaxare, si pe care le poti citi in orice conditii - pe masina, pe tren, la plaja, oriunde: Primul set ar fi: Pachet 6 carti romantice. O selectie exceptionala despre iubire, pasiune si destine remarcabile Costa doar 20 lei! Pachetul conţine titlurile: - O iubire imposibilă (vol. 1) - O iubire imposibilă (vol. 2) - Fete rele (vol. 1) - Fete rele (vol. 2) - Muzica inimii - Iubire vinovată. Alte seturi de carti romantice, la pret excelent, intre 17 lei si 40 lei: