Treceți la conținutul principal

Pachet Secretele trecutului - Două povești extraordinare

Cea mai mare EXTRA REDUCERE - EXTRA50 - VEZI DETALII pe BOOKZONE!

Se pare ca in 26 octombrie vom avea o super-oferta de la BookZone:

Se da STARTUL celei mai mari EXTRA REDUCERI de 50% aplicată la mii de titluri de pe site! 

Cu siguranta asta ne bucura si veti gasi in  aceasta oferta unele carti pe care le vanati de ceva vreme, asa ca vizitati BOOKZONE!

Daca ratati promotia din octombrie, nu va necajiti, mereu vin oferte frumoase la carti pe Bookzone!

Am ales un pachet format din doua volume care promit sa fie foarte interesanta:

Pachet Secretele trecutului de Fiona Valpy

Două povești extraordinare despre puterea unor femei obișnuite de a lupta pentru iubire și prietenie într-o epocă în care cruzimea, ura și trădarea erau la tot pasul. 

Darul Croitoresei și Secretul Ciocârliei te poartă înapoi în anul 1940 urmând drumul amintirilor, al poveștilor care se transmit de la o generație la alta. Nu este un drum simplu, ci unul presărat cu secrete, iubiri pierdute și prietenii uitate, însă, pe măsură ce trecutul prinde viață, ești cucerit de curajul și loialitatea personajelor care au trecut prin acea perioadă întunecată. 
Cele doua volume sunt publicate la noi in 2022!


Articol realizat ca afiliat BOOKZONE!

Va invit sa urmariti si pagina de facebook 100decarti.

Comentarii

Cele mai citite

Fotografiile vechi descoperite într-un album mostenit ....

 Carti pe care le recomand - noutati Gara Malma de ALEX SCHULMAN Povestea urmărește trei călătorii aparent fără legătură între ele, toate îndreptându-se spre aceeași destinație: Malma. Printre protagoniști se numără un tată divorțat și fiica lui, un cuplu în pragul despărțirii și o femeie bântuită de o enigmă din trecut. Pe măsură ce peisajul Suediei se perindă prin ferestrele trenului, amintiri și imagini ingropate în memoria unei familii impovărate de secrete inundă prezentul. Fotografiile vechi descoperite într-un album mostenit devin punctul de convergență al acestor destine încrucișate. - VEZI OFERTA! Intoarcerea acasa de SLAVOMIR RAWICZ Povestea adevarata a unui drum anevoios spre libertate Poveste impresionantă a evadării și supraviețuirii în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Cartea te poartă prin aventurile sale, de la închisoare până în sălbăticie, într-o călătorie plină de suspans și perseverență. Slavomir Rawicz, ofițer de cavalerie polonez, este forțat să treacă pr

6 carti pentru antrenarea "micilor celule cenusii"

Ne nastem inteligenti sau ne dezvoltam inteligenti? Zilele trecute am avut de a face cu testarea psihologica anuala la locul de munca. Nu cred ca era cazul sa ne-o faca tocmai acuma, in perioada stresanta cu pandemia asta care ne sperie pe toti, dar cine sta sa analizeze ce e bine si ce nu, cine sta sa faca o analiza rationala a lucrurilor? Se actioneaza mecanic, si testele sunt o ciudatenie, uneori mai complicate, alteori mai simple, dar de cele mai multe ori enervante - punctulete, semne, labirinturi, intrebari de genul "ce parere ai despre sefii tai?", "ce parere ai despre colegi?", "cum sunt conditiile la locul de munca", "daca ti-a venit vreodata sa omori pe cineva" - si nu sunt anonime, asa ca vezi ce raspunzi! De data asta au fost mai putine teste. Insa dupa ce am venit acasa, gandul la testele psihologice m-a trimis la cautari pe google, si asa am ajuns la cartile de mai jos, pe site-ul librariei online Litera. Subiectul inteligentei, al

Pachet 6 carti romantice. O selectie exceptionala despre iubire, pasiune si destine remarcabile

Carti romantice pentru o vara calda Am gasit cateva seturi/ pachete de carti romantice, usor de citit in vacanta, carti care iti dau o stare placuta, de relaxare, si pe care le poti citi in orice conditii - pe masina, pe tren, la plaja, oriunde: Primul set ar fi: Pachet 6 carti romantice. O selectie exceptionala despre iubire, pasiune si destine remarcabile Costa doar 20 lei! Pachetul conţine titlurile: - O iubire imposibilă (vol. 1) - O iubire imposibilă (vol. 2) - Fete rele (vol. 1) - Fete rele (vol. 2) - Muzica inimii - Iubire vinovată. Alte seturi de carti romantice, la pret excelent, intre 17 lei si 40 lei: