Treceți la conținutul principal

"Nu este niciodata prea tarziu pentru curaj" Ruinele timpului

"Ruinele timpului" de John Boyne

Atat de multe carti bune si atat de multe librarii care ne iubesc si ne aduc aceste carti!

De fiecare data ma ratacesc prin aceste librarii virtuale si printre cartile lor, foarte greu ma decid la care dintre carti sa ma opresc pentru a va povesti despre ea!

Am ales un volum frumos, captivant si emotionant!

L-am cules din Libris - unde sunt afiliat:

"Ruinele timpului" de John Boyne


Continuarea bestsellerului international Baiatul cu pijamale in dungi, aceasta este o poveste devastatoare despre Gretel, o femeie care trebuie sa se confrunte cu pacatele propriului trecut teribil si cu un prezent in care nu este niciodata prea tarziu pentru curaj.

Fiica a comandantului unuia dintre cele mai cunoscute lagare de exterminare din timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, ea a trait toata viata incercand sa-si ascunda trecutul intunecat si stapanita de sentimente de vinovatie. Dupa ce in trecut si-a negat complicitatea, in prezent va avea posibilitatea sa salveze viata unui baiat, cu riscul de a dezvalui secrete pe care le-a protejat o viata intreaga.

John Boyne este autorul a paisprezece romane pentru adulti, a sase carti pentru cititorii mai tineri si al unei colectii de nuvele. Romanul sau din 2006, Baiatul cu pijamale in dungi, a fost bestseller New York Times cu peste 11 milioane de exemplare vandute in intreaga lume si a fost adaptat pentru cinema, teatru, balet si opera. A castigat trei Irish Book Awards, impreuna cu o serie de alte premii literare internationale, romanele sale fiind publicate in mai mult de cincizeci de limbi. 

CUMPARA AICI " Ruinele timpului" de John Boyne

Articol realizat ca afiliat LIBRIS!

Va invit sa urmariti si pagina de facebook 100decarti.

Comentarii

Cele mai citite

Fotografiile vechi descoperite într-un album mostenit ....

 Carti pe care le recomand - noutati Gara Malma de ALEX SCHULMAN Povestea urmărește trei călătorii aparent fără legătură între ele, toate îndreptându-se spre aceeași destinație: Malma. Printre protagoniști se numără un tată divorțat și fiica lui, un cuplu în pragul despărțirii și o femeie bântuită de o enigmă din trecut. Pe măsură ce peisajul Suediei se perindă prin ferestrele trenului, amintiri și imagini ingropate în memoria unei familii impovărate de secrete inundă prezentul. Fotografiile vechi descoperite într-un album mostenit devin punctul de convergență al acestor destine încrucișate. - VEZI OFERTA! Intoarcerea acasa de SLAVOMIR RAWICZ Povestea adevarata a unui drum anevoios spre libertate Poveste impresionantă a evadării și supraviețuirii în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Cartea te poartă prin aventurile sale, de la închisoare până în sălbăticie, într-o călătorie plină de suspans și perseverență. Slavomir Rawicz, ofițer de cavalerie polonez, este forțat să treacă pr

6 carti pentru antrenarea "micilor celule cenusii"

Ne nastem inteligenti sau ne dezvoltam inteligenti? Zilele trecute am avut de a face cu testarea psihologica anuala la locul de munca. Nu cred ca era cazul sa ne-o faca tocmai acuma, in perioada stresanta cu pandemia asta care ne sperie pe toti, dar cine sta sa analizeze ce e bine si ce nu, cine sta sa faca o analiza rationala a lucrurilor? Se actioneaza mecanic, si testele sunt o ciudatenie, uneori mai complicate, alteori mai simple, dar de cele mai multe ori enervante - punctulete, semne, labirinturi, intrebari de genul "ce parere ai despre sefii tai?", "ce parere ai despre colegi?", "cum sunt conditiile la locul de munca", "daca ti-a venit vreodata sa omori pe cineva" - si nu sunt anonime, asa ca vezi ce raspunzi! De data asta au fost mai putine teste. Insa dupa ce am venit acasa, gandul la testele psihologice m-a trimis la cautari pe google, si asa am ajuns la cartile de mai jos, pe site-ul librariei online Litera. Subiectul inteligentei, al

Pachet 6 carti romantice. O selectie exceptionala despre iubire, pasiune si destine remarcabile

Carti romantice pentru o vara calda Am gasit cateva seturi/ pachete de carti romantice, usor de citit in vacanta, carti care iti dau o stare placuta, de relaxare, si pe care le poti citi in orice conditii - pe masina, pe tren, la plaja, oriunde: Primul set ar fi: Pachet 6 carti romantice. O selectie exceptionala despre iubire, pasiune si destine remarcabile Costa doar 20 lei! Pachetul conţine titlurile: - O iubire imposibilă (vol. 1) - O iubire imposibilă (vol. 2) - Fete rele (vol. 1) - Fete rele (vol. 2) - Muzica inimii - Iubire vinovată. Alte seturi de carti romantice, la pret excelent, intre 17 lei si 40 lei: