Treceți la conținutul principal

Invata sa faci un pas inapoi in fata ingrijorarilor

Carti care sarbatoresc Zilele Internaționale ale Fericirii 

În săptămâna 20-26 martie 2023, celebrăm Zilele Internaționale ale Fericirii pe Litera.ro printr-o super campanie. Ni s-au pregătit REDUCERI DE PÂNĂ LA -80% și CARTE CADOU la comenzile peste 169 lei, cu transport gratuit: noutatea "Nu-ți face griji. 48 de lecții pentru reducerea anxietății" de Shunmyo Masuno, autor al bestsellerului vândut în milioane de exemplare Zen. Arta de a trăi simplu - este cartea pe care o PRIMIM CADOU!

Despre cartea cadou:

ÎNVĂŢAŢI SĂ SCĂPAŢI DE STRES, SĂ SCHIMBAŢI MODUL ÎN CARE VĂ FACEŢI GRIJI ŞI SĂ VĂ ÎMBUNĂTĂŢIŢI VIAŢA...

Shunmyo Masuno, călugăr budist Zen şi autor al bestsellerului vândut în milioane de exemplare Zen. Arta de a trăi simplu, vă arată cum să scăpaţi de anxietatea vieţii cotidiene în 48 de lecţii vitale, care dau forţă şi sunt uşor de aplicat.

Cu "Nu-ţi face griji" veţi învăţa:

• Să vă concentraţi pe aici şi acum

• Să vă îmbunătăţiţi cele mai importante relaţii

• Să faceţi un pas înapoi în faţa îngrijorărilor

• Să recâştigaţi controlul asupra gândurilor

• Să învăţaţi modalităţi de a vă accepta aşa cum sunteţi


Avand din vedere cartea pe care o primim CADOU, am facut o selectie de cateva volume super-bune si de ajutor in echilibrarea gandurilor si trairilor noastre, sa ne regasim, pe cat posibil, linistea. Scopul nostru este sa reusim cu adevarat sa ne linistim, nu doar sa ne prefacem ca ne-am linistit, iar in interiorul nostru, sa ne zbatem si sa ne chinuim.  

Autor: DK
Există diete perfecte? Trebuie să bem opt pahare de apă pe zi? Ce este glutenul și de ce îl evită atâta lume? Mass-media prezintă mereu noi descoperiri și sfaturi de ultimă oră despre ce mâncăm și ce bem, dar există vreo bază știinţifică pentru toate aceste informaţii? Cu ilustraţii clare, ușor de înţeles și informaţii fascinante, Totul despre ce mâncăm explică întregul proces, de la cum se produce mâncarea până la efectele pe care le are asupra organismului.

Oamenii care tind să-i pună pe ceilalți pe primul plan sunt deseori înconjurați de persoane toxice. Unele dintre acestea sunt atât de obositoare, încât realmente te pot îmbolnăvi. Profitorii, agresorii, leneșii, vampirii energetici, manipulatorii, lăudăroșii, narcisiștii, psihopații, dependenții și mulți alții – toți îți pun sănătatea și starea de bine în pericol dacă nu iei măsuri. Nu trebuie să crezi că majoritatea oamenilor sunt răi sau că totul se petrece din vina ta. Poate ai impresia că ceilalți se poartă urât cu tine pentru că nu ești suficient de bun. Iar atunci te străduiești și mai mult să le faci tuturor pe plac. Greșit! Ce trebuie să faci este să privești dincolo de persoanele toxice care te înconjoară. Pentru a reuși, trebuie să afli ce vrei cu adevărat și să înțelegi comportamentul oamenilor. Câștigă libertatea de a face singur alegeri și de a-ți trăi viața!

Tipuri de persoane toxice și cum le identifici
• Persoane periculoase: agresori, sadici și psihopați • Cum să înțelegi de ce
unele persoane se comportă astfel • Familii toxice, medii toxice
• Cum te poți apăra • Alege-ți prietenii cu atenție

Dr. Tim Cantopher a studiat la University College London și University College
Hospital. S-a format ca psihiatru la St James’ Hospital din Portsmouth și la St George’s Hospital Medical School. Din 1983 este membru al Colegiului Regal al Psihiatrilor, iar în 1999 a fost ales în conducerea acestuia.

Autor: Shelle Rose Charvet
Potrivit lui Shelle Rose Charvet, specialistă internațională în limbajul de influențare, secretul comunicării este simplu: dacă vrei ca mesajul tău să ajungă la celălalt și să aibă un impact asupra lui, trebuie să apelezi la cuvintele și comportamentele adecvate. În felul acesta, te vei putea înțelege la un nivel profund cu interlocutorul tău, iar relația dintre voi se va ameliora în mod miraculos.
Lucrezi și trăiești alături de persoane care sunt greu de convins și care îți resping ideile automat, fără ca măcar să se gândească la ele? Ți-ai dori să ai puterea de a-i influența pe cei din jur fără să-i manipulezi? Ești curios să afli cum îi poți motiva pe ceilalți, cum îi poți ajuta să ia decizii și cum poți deveni mai persuasiv în activitatea ta?
Cartea de față, un manual fundamental pentru oricine își dorește să se exprime eficace și să-i influențeze pe cei din jur, te va ajuta să depășești barierele în comunicare, să îți dezvolți cariera sau afacerea și să construiești relații plăcute și productive, din care toată lumea să aibă de câștigat.

Autor: Dr. Bruce Greyson
Ce se întâmplă când murim? O zecime din oamenii a căror inimă se oprește raportează o experiență la limita morții (ELM). Povești despre lumină, tuneluri și persoane dragi au tot fost spuse – și contestate – încă din vechime. Dar când pacienții au început să descrie evenimente pe care nu le putea respinge pur și simplu, doctorul Bruce Greyson a început investigațiile.

Ca psihiatru fără vreo convingere religioasă, dr. Greyson a studiat ELM dintr-o perspectivă științifică. În Dincolo, el împărtășește lecțiile transformatoare pe care le-a învățat în mai bine de 40 de ani de cercetare.

Datorită formației noastre culturale tindem să vedem moartea ca pe sfârșitul conștiinței și al existenței – o perspectivă îngrozitoare, care pe mulți dintre noi ne sperie și ne face anxioși. Dar dr. Greyson arată cum revelațiile științifice despre procesul morții pot susține o teorie alternativă. Moartea poate fi pragul dintre două forme ale conștiinței, prin urmare, nu sfârșitul, ci o trecere. Această nouă perspectivă asupra morții poate transforma frica de moarte, care ne domină cultura, într-o viziune sănătoasă a ei, ca pe încă o piatră de hotar în viața noastră. Dincolo ne provoacă să reflectăm asupra acestor experiențe și asupra a ceea ce ne pot învăța ele despre relația dintre creier și minte, dezvoltându-ne capacitatea de a înțelege ce sunt conștiința și ființa umană.

„Toți cei care citesc această carte vor fi conduși spre intuiții pozitive, care vor avea efecte profunde și de durată în propria viață.“

Autor: Ozan Varol
Un fost astrofizician dezvăluie obiceiurile, ideile și strategiile care îți vor permite să faci din ceea ce este aparent imposibil posibil.

Astrofizica este adesea lăudată ca reprezentând triumful final al tehnologiei. Dar nu este. Mai degrabă este apogeul unui anume proces de gândire – o modalitate de imaginare a inimaginabilului și de rezolvare a nerezolvabilului. Exact același proces de gândire care i-a permis lui Neil Armstrong să facă acel pas uriaș pentru omenire este cel care face navetele să călătorească mii de kilometri prin spațiu și să aterizeze la punct fix și acest lucru ne aduce mai aproape de colo nizarea altor planete.

Din fericire nu trebuie să fii astronaut ca să gândești ca unul.

În această carte accesibilă și practică, Ozan Varol dezvăluie nouă strategii simple din astrofizică pe care le poți folosi pentru a face propriul „pas uriaș“ în muncă și în viață – fie că este vorba de obținerea unei slujbe de vis, de relansarea afacerii, de a învăța un lucru nou sau de a crea un produs revoluționar. Azi, să gândești ca un astronaut este o necesitate. Cu toții ne confruntăm cu probleme complexe și necunoscute. Cei care pot să le abordeze – fără instrucțiuni precise și contracronometru – se bucură de un avantaj extraordinar.

Gândește ca un astronaut te va inspira să țintești către stele și te va ajuta să te lansezi cu succes.

Autor: Elaine N. Aron
Te simți ușor copleșit de stimuli? Ești repede afectat de schimbările de dispoziție ale altor oameni? Te sperii ușor? În timpul perioadelor dificile simți nevoia să te retragi într-un loc liniștit, izolat? În caz afirmativ, ești o persoană hipersensibilă, la fel ca un procent de 15–20% dintre oameni. Sensibilitatea este o trăsătură firească, nu e nimic anormal în asta. Dar e posibil să nu-ți dai seama de acest lucru, pentru că socie tatea apreciază mai curând personalitățile sociabile și consideră timiditatea și sensibilitatea ca pe ceva ce trebuie depășit.

Această carte te va ajuta să îți înțelegi mai bine această trăsătură de caracter și impactul său asupra vieții tale, a carierei, a relațiilor și a vieții tale interioare. De asemenea, sunt prezentate strategii, studii de caz, teste și exerciții care te vor ajuta în diverse situații cotidiene, cum ar fi disconfortul social, relațiile de dragoste, provocările de la locul de muncă și multe altele. O carte esențială dacă ești o persoană hipersensibilă sau dacă ai o relație cu o astfel de persoană.

Desigur, acestea sunt doar cateva carti dintr-o multime uriasa pe care le avem la dispozitie pe Litera.ro, depinde foarte mult de fiecare ce isi doreste si ce cauta in acest moment.

In cautarea celor mai bune carti, va inbit sa urmariti si pagina de facebook 100decarti.

Comentarii

Cele mai citite

Pachete de carti de educatie financiara - ne decidem sa o ducem mai bine

 Carti de dezvoltare personala prin educatie financiara Educația financiară este o abilitate esențială pentru a putea lua decizii în cunoștință de cauză în ceea ce privește banii noștri. Cărțile despre educația financiară pot fi o sursă excelentă de informații pentru a ne îmbunătăți cunoștințele și abilitățile financiare. Iată câteva motive pentru care ar trebui să c itești despre educația financiară : Pentru a-ți îmbunătăți situația financiară. Educația financiară te poate ajuta să-ți îmbunătățești situația financiară pe termen scurt și lung. Cărțile despre educația financiară te pot învăța cum să economisești bani, să-ți plătești datoriile și să-ți construiești averea. Pentru a înțelege mai bine cum funcționează banii. Cărțile despre educația financiară pot oferi o privire de ansamblu asupra conceptelor financiare de bază, cum ar fi bugetarea, economisirea, investițiile și creditul. Acestea te pot ajuta să înțelegi mai bine modul în care banii tăi lucrează pentru tine și cum poți s

Nu mai spuneti ca ati imbatranit si de asta sunteti uituc!

 Creierul uman - misterul din capul nostru Iata o promotie care te ajuta sa cumperi niste carti mult mai valoroase decat pretul lor! bookzone.ro te invită la Hora Reducerilor ! Reduceri de până la 85% și transport gratuit la comenzi de peste 99 lei! Ce te așteaptă pe bookzone.ro în timpul Horei Reducerilor : - Reduceri uluitoare de până la -85% la o selecție largă de produse, indiferent de editură - Transport gratuit la comenzile de peste 99 lei, pentru a face cumpărăturile online și mai accesibile pentru clienții dvs. Am 3 recomandari, trei produse cu adevarat speciale, nu degeaba sunt si cele mai cumparate, iar daca vrei sa vezi intreaga oferta CLICK AICI! Pachet Misterele creierului uman Trei mari valori ale medicinei românești îți dezvăluie misterele creierului uman pornind de la cercetările lor de-o viață. Profesorii Dănăilă, Ciurea și Dulcan au salvat mii de vieți în decursul unor cariere încununate cu recunoaștere internațională și, bineînțeles, cu multă recunoștință, iar acu

Librariile mele

 Librariile de unde va aduc eu cartile Blogul meu este unul care promoveaza cartile - prin urmare, va aduc oferte din librariile online, din 17 librarii online, unde activez ca afiliat - caut carti pe rafturile virtuale, citesc despre noutati, despre autori, ma scufund in lumea unde totul e posibil, si caut aici finalurile fericite! Am insirat mai jos librariile de unde va aduc eu cartile despre care scriu pe acest blog, si pe pagina de facebook pe care, de asemenea, mai vin cu lucruri dragute de prin librariile mele favorite,  https://www.facebook.com/100decarti 1.  elefant.ro "- este un proiect al companiei elefant online S.A . lansat în 17 iunie 2010. Proiectul a început prin a fi o librărie online oferind o experiență complexă de shopping cultural online, iar ulterior a devenit Mallul Online al Familiei Tale , în ofertă regăsindu-se produse pentru cei mici și pentru cei mari, pentru casă și pentru grădină. elefant.ro comercializează în prezent în jur de 110.000 de produse din