Treceți la conținutul principal

PRECOMENZI NOI: EPOCA VICIULUI, VIAȚA CA UN RÂU, ARTA REGALĂ A OTRĂVURILOR, si alte volume

Campanii de PRECOMANDĂ cu TRANSPORT GRATUIT 🌷

Noutatile ne bucura si suntem mereu extrem de curiosi sa vedem ce a mai aparut - e foarte frumos ca oamenii nu se opresc din a scrie carti noi, iar fantezia autorilor si curiozitatea noastra sunt infinite si se intalnesc in librarii!

Din noutatile care vin la precomanda, la Editura Litera, am ales patru volume:

EPOCA VICIULUI de Deepti Kapoor

Aceasta este epoca viciului, în care banii, plăcerea și puterea înseamnă totul, iar relațiile de familie care formează legături strânse între oameni pot să și ucidă.

New Delhi, ora 3 dimineața. Un Mercedes care circulă cu viteză foarte mare intră pe trotuar și, într-o clipită, seceră cinci persoane. Este o mașină de bogătan, dar, când se risipește confuzia, nu e nici un bogătan acolo, ci doar un servitor șocat care nu poate explica măcelul.

Epoca viciului este un roman spectaculos, trepidant, având în centru avuția seducătoare, corupția stupefiantă și violența însetată de sânge ale familiei Wadia – iubită de unii, detestată de alții, temută de toți. Pe fundalul reședințelor luxoase, petrecerilor extravagante, afacerilor rapace și influenței politice calculate, trei vieți ajung să se interconecteze periculos: Ajay este servitorul competent, născut în sărăcie, care urcă în ierarhia familiei, Sunny este moștenitorul playboy care visează să-și depășească tatăl cu orice preț, iar Neda este jurnalista curioasă prinsă între moralitate și dorință. Într-o lume alimentată de plăcere, lăcomie, dorință, violență și răzbunare, legăturile dintre aceste personaje vor deveni o cale de evadare sau declanșatorul altor distrugeri?

În părți egale thriller polițist și saga de familie, Epoca viciului este un roman amețitor despre gangsteri și amanți, despre false prietenii, despre iubiri interzise și despre consecințele corupției. Un roman care dă dependență, de o calitate literară ireproșabilă

PRECOMANDA EPOCA VICIULUI de Deepti Kapoor

VIAȚA CA UN RÂU de Shelley Read

Victoria Nash are șaptesprezece ani și se ocupă de livada de piersici a familiei sale, aflată la marginea unui orășel din Colorado. Wilson Moon este un hoinar cu un trecut misterios, hotărât să-și trăiască viața după regulile lui. Torie îl întâlnește întâmplător pe Wil la un colț de stradă, o întâlnire care le va schimba profund viețile.

Când lovește tragedia, fata părăsește singurul cămin pe care l-a cunoscut vreodată și fuge în munți, unde se luptă să supraviețuiască în sălbăticie fără nici o idee clară despre ceea ce îi va aduce viitorul. Pe măsură ce anotimpurile se schimbă, Torie conștientizează, de asemenea, schimbările din ea însăși, găsind în peisajul de o frumusețe sălbatică sensul și puterea de a merge mai departe și de a reconstrui tot ce a pierdut.

Combinând personaje de neuitat și un decor natural care-ți taie respirația, Viața ca un râu este o poveste zguduitoare despre supraviețuire și o dramă pasionantă despre maturizare, adevăr, soartă și cele mai profunde mistere ale iubirii.

PRECOMANDA VIAȚA CA UN RÂU de Shelley Read

ARTA REGALĂ A OTRĂVURILOR de Eleanor Herman

Povestea otrăvurilor este povestea puterii. Secole la rând, familiile regale s-au temut de agonia care le inducea vomă și crampe teribile provocată de acel ceva invizibil adăugat în mâncare sau în băutură de un potențial dușman. Pentru a evita otrăvirea, aceștia se bazau pe degustători, pe coarne de unicorn și pe antidoturi testate pe condamnați. Servitorii lingeau tacâmurile familiei regale, le probau lenjeria și gustau conținutul oalelor de noapte.

Ironic, stăpânitorii îngroziți de otrăvuri se otrăveau fără să știe în fiecare zi cu cosmetice, medicamente și cu un trai în mizerie în cel mai concret sens al cuvântului. Femeile foloseau produse de machiaj cu mercur și plumb. Bărbații își ungeau cu rahat chelia. Medicii prescriau clisme cu mercur, creme cu arsenic, băuturi cu plumb cu poțiuni din grăsime și cranii umane, proaspăt procurate de la călău. Cele mai luxoase palate erau doar un pic mai curate decât latrinele. Când privim portrete din secolele trecute, nu vedem ce se află sub hainele somptuoase și dincolo de duhoarea trupurilor nespălate – păduchi înfruptându-se din zonele intime și viermi care cuibăreau în intestine.

În Arta regală a otrăvurilor, Eleanor Herman combină accesul ei unic la arhivele regale cu descoperiri de ultimă generație ale științei criminalistice pentru a spune povestea adevărată a palatelor strălucitoare ale Europei: una a medicinei șocante, a cosmeticelor otrăvitoare, a excrementelor mereu prezente, a unui mediu ideal pentru boli și, uneori, pentru crime.

PREC9MANDA ARTA REGALĂ A OTRĂVURILOR de Eleanor Herman


În zilele noastre, e greu să ne bazăm pe lumea exterioară. Așadar, este vital să ne dezvoltăm aptitudini interioare precum tăria de caracter, recunoștința și compasiunea – cheia către reziliență și o stare de bine pe termen lung într-o lume aflată în continuă schimbare. Adevărata reziliență înseamnă mult mai mult decât a îndura condiții îngrozitoare. Avem nevoie de reziliență zi de zi pentru a ne dezvolta într-o familie, a avea un loc de muncă, a face față stresului sau problemelor de sănătate, a gestiona relațiile cu ceilalți, a ne vindeca de dureri vechi și pur simplu pentru a merge mai departe.

Făcând apel la combinația sa caracteristică de neuroștiințe, mindfulness și psihologie pozitivă, autorul de bestsellere New York Times Dr. Rick Hanson îți arată cum să-ți dezvolți douăsprezece aptitudini interioare vitale, programate în sistemul tău nervos. Atunci, indiferent ce greutăți îți rezervă viața, vei fi în stare să te simți mai puțin stresat, să urmărești încrezător oportunitățile care apar și să-ți păstrezi calmul în fața problemelor.

Acest ghid practic este plin de sugestii concrete, exerciții experimentale, exemple personale și informații despre creier. De asemenea, include moduri eficiente de a interacționa cu ceilalți și de a repara și aprofunda relațiile importante.

PRECOMANDA PUTEREA REZILIENȚEI de Rick Hanson

Va invit sa urmariti si pagina de facebook 100decarti.

Comentarii

Cele mai citite

Pachete de carti de educatie financiara - ne decidem sa o ducem mai bine

 Carti de dezvoltare personala prin educatie financiara Educația financiară este o abilitate esențială pentru a putea lua decizii în cunoștință de cauză în ceea ce privește banii noștri. Cărțile despre educația financiară pot fi o sursă excelentă de informații pentru a ne îmbunătăți cunoștințele și abilitățile financiare. Iată câteva motive pentru care ar trebui să c itești despre educația financiară : Pentru a-ți îmbunătăți situația financiară. Educația financiară te poate ajuta să-ți îmbunătățești situația financiară pe termen scurt și lung. Cărțile despre educația financiară te pot învăța cum să economisești bani, să-ți plătești datoriile și să-ți construiești averea. Pentru a înțelege mai bine cum funcționează banii. Cărțile despre educația financiară pot oferi o privire de ansamblu asupra conceptelor financiare de bază, cum ar fi bugetarea, economisirea, investițiile și creditul. Acestea te pot ajuta să înțelegi mai bine modul în care banii tăi lucrează pentru tine și cum poți s

Nu mai spuneti ca ati imbatranit si de asta sunteti uituc!

 Creierul uman - misterul din capul nostru Iata o promotie care te ajuta sa cumperi niste carti mult mai valoroase decat pretul lor! bookzone.ro te invită la Hora Reducerilor ! Reduceri de până la 85% și transport gratuit la comenzi de peste 99 lei! Ce te așteaptă pe bookzone.ro în timpul Horei Reducerilor : - Reduceri uluitoare de până la -85% la o selecție largă de produse, indiferent de editură - Transport gratuit la comenzile de peste 99 lei, pentru a face cumpărăturile online și mai accesibile pentru clienții dvs. Am 3 recomandari, trei produse cu adevarat speciale, nu degeaba sunt si cele mai cumparate, iar daca vrei sa vezi intreaga oferta CLICK AICI! Pachet Misterele creierului uman Trei mari valori ale medicinei românești îți dezvăluie misterele creierului uman pornind de la cercetările lor de-o viață. Profesorii Dănăilă, Ciurea și Dulcan au salvat mii de vieți în decursul unor cariere încununate cu recunoaștere internațională și, bineînțeles, cu multă recunoștință, iar acu

Librariile mele

 Librariile de unde va aduc eu cartile Blogul meu este unul care promoveaza cartile - prin urmare, va aduc oferte din librariile online, din 17 librarii online, unde activez ca afiliat - caut carti pe rafturile virtuale, citesc despre noutati, despre autori, ma scufund in lumea unde totul e posibil, si caut aici finalurile fericite! Am insirat mai jos librariile de unde va aduc eu cartile despre care scriu pe acest blog, si pe pagina de facebook pe care, de asemenea, mai vin cu lucruri dragute de prin librariile mele favorite,  https://www.facebook.com/100decarti 1.  elefant.ro "- este un proiect al companiei elefant online S.A . lansat în 17 iunie 2010. Proiectul a început prin a fi o librărie online oferind o experiență complexă de shopping cultural online, iar ulterior a devenit Mallul Online al Familiei Tale , în ofertă regăsindu-se produse pentru cei mici și pentru cei mari, pentru casă și pentru grădină. elefant.ro comercializează în prezent în jur de 110.000 de produse din